Blijvend Gezond Genieten Online

Het is je gelukt! Je hebt de eerste stappen gezet naar een gezondere leefstijl of misschien zelfs al het resultaat behaald waar je eindelijk van droomde. Of je bent al super goed bezig, maar wilt er nog iets meer uit halen.

Je krijgt complimentjes, je zit lekker in je vel en je hebt veel meer energie. Je kleding zit lekker en je durft misschien zelfs weer in badkleding op het strand te lopen.

Het voelt goed, maar toch vind je het ook spannend. Want hoe zorg je er nu voor dat je niet terug valt? Je wilt lekker blijven genieten, maar niet doorslaan of alles weer loslaten.

Wil jij blijvend Gezond Genieten?

✔ Wil jij niet meer terugvallen in oude gewoontes?

✔ Wil jij dit gezonde voeding- en beweegpatroon volhouden?

✔ Wil jij wekelijks gebruik blijven maken van mijn coaching?

Blijvend afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Ik begeleid je met behulp van een zeer complete voedingsapp, waardoor je nu écht je doelstelling gaat bereiken!

Dit is hét vervolg op het 12 weken programma van de Summer Challenge of Gezond Genieten Online. Je hebt wellicht je doel al bereikt of wil er nog iets meer uithalen voor jezelf.

Nu is het belangrijk om je nieuwe leefstijl vol te houden en er een gewoonte van te maken. Hierbij wil ik je graag begeleiden, want ik weet hoe makkelijk het kan gaan. Een vakantie, een heftige gebeurtenis, een verhuizing of een paar feestjes achter elkaar en je moet al weer je best doen om terug in het ritme te komen.

Voor een klein bedrag per maand, blijf ik jouw coach en kun je gebruik maken van de voedingsapp, vragen blijven stellen in de chat én houd je toegang tot de Samen Gezond besloten Facebookgroep.

Zoals je afgelopen 12 weken hebt kunnen ervaren staan er inmiddels meer dan 1500 recepten in de app en kun jij heerlijk gezond en gevarieerd eten. Ik zorg ervoor dat je dagmenu in de Vytal voedingsapp persoonlijk op jou afgestemd blijft en houd je bij de les door af en toe te vragen hoe het met je gaat.

Kortom: op deze manier zorgen we er samen voor dat jij blijft volhouden, je resultaat blijvend is en jij lekkerder in je vel zit dan ooit!

Zet jij door?

✔ Ben jij goed op weg en klaar met jojo ervaringen?

✔ Geen excuses meer om terug te vallen naar oude gewoontes?

✔ Wil jij niet meer terug naar je oude gewicht?

✔ Wil jij vol zelfvertrouwen blijven stralen?

Blijvend Gezond Genieten voor slechts €15 per maand

Maak 1 jaar lang gebruik van de voedingsapp inclusief mijn coaching en blijf lid van de Samen Gezond Facebookgroep. Je betaald €15 per maand en wanneer je voor 1 jaar lang lid wordt, krijg je van mij 2 maanden gratis. Je betaalt dan €150 in plaats van €180. Dat betekent dat je voor minder dan 3 euro per week coaching, recepten, dagmenu’s en nieuwe tips en work-outs in de groep krijgt. Een heel jaar lang!