Lekker Pûh!!!

Hét programma voor kinderen en jongeren met overgewicht

Z

Een fitte zoon

Z

Een dochter vol zelfvertrouwen

Z

Een gezond gezin, vol energie

Klinkt dit voor jullie nog als een droom?

  • Voelt jouw zoon of dochter zich onzeker?
  • Is jouw kind snel buiten adem tijdens het spelen of sporten?
  • Is hij of zij niet blij met zichzelf?
  • Wordt jouw kind gepest om zijn of haar gewicht?
  • Wil je liever geen dingen verbieden, maar wel gezonder eten?

Ga aan de slag met de Lekker Pûh!!! methode!

Groeien naar je gezonde gewicht op basis van zelfvertrouwen en haalbare doelen! Het zijn namelijk de kleine aanpassingen die het grote verschil maken.

Groeien naar een gezond gewicht

Zonder dieet, met zelfvertrouwen

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, bewegingsagoog en moeder van Cas en Bo. Graag help ik jouw kind naar een gezonder gewicht, meer energie en meer zelfvertrouwen. Want ik vind dat alle kinderen een onbezorgde jeugd verdienen, waarbij ze lekker kunnen genieten en spelen, zonder zichzelf onzeker te voelen.

Tijdens het Lekker Pûh!!! programma ga ik samen met jou en jouw kind aan de slag om stap voor stap de leefstijl te verbeteren. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook wat betreft beweging en lekker in je vel zitten. Je zoon of dochter gaat steeds aan de slag met een nieuw thema, passend bij zijn of haar leeftijd en niveau. Denk aan leuke en interactieve opdrachten met woorden, zoals de stop-knop, klontjeskunde, jippie-gevoel en de vettenbus.

De kennis die jullie samen opdoen is direct toepasbaar, waardoor het je kind gaat lukken om een gezonde leefstijl aan te leren én vol te houden!

De methode Lekker Pûh!!! biedt als enige programma in Nederland een blijvend positief effect op de BMI van kinderen met overgewicht. Op korte en lange termijn. Lekker Pûh!!! overtreft alle vergelijkbare programma’s. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de coaches van Lekker Pûh!!! kinderen en jongeren het best begrijpen en kunnen bijstaan in het groeien naar het gezonde gewicht. Al meer dan 1000 kinderen in Nederland, België en Zwitserland genieten inmiddels zelfverzekerd van hun jeugd op gezond gewicht, zonder terugval.

Universiteit Wageningen

Na het Lekker Pûh!!! programma heeft jouw kind:

N

een prachtig boek over zichzelf

N

een gezonder gewicht

N

kennis over het maken van gezonde keuzes

N

een eigen gezonde weg gevonden, dus zonder dieet

N

meer energie om buiten te spelen

Hoe ziet het programma er uit?

Intakegesprek

1e maand

2e en 3e maand

4e, 5e en 6e maand

.

1 consult per week

1 consult per 2 weken

1 consult per 4 weken

Wat zijn de kosten?

Intakegesprek €49,50

Vervolgconsult €39,50

Daarna volgt er elk kwartaal of ieder half jaar een controleconsult zolang je zoon of dochter blijft groeien. Dit is altijd in overleg. Het traject kan door blijven gaan tot de leeftijd van 18 jaar. Mocht je zoon of dochter meer consulten nodig hebben na de 1e maand dan is het mogelijk om door te gaan met 1 consult per week en dit op een later tijdstip af te bouwen.

10 tips om gezond (en lekker!) te genieten met jouw kids

Ja, ik wil graag het e-book met 10 tips ontvangen om gezond (en lekker) te genieten met de kids

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wil jij dat je kind gezonder gaat eten, zonder van alles te verbieden?

Is het bij jou steeds gedoe aan de ontbijttafel?

Meer groente en fruit eten, hoe dan?

Voelt jouw kind zich onzeker en zou je hem/haar willen helpen naar een gezonder gewicht en meer zelfvertrouwen?

Download nu mijn 10 tips om aan de slag te gaan met gezond (en lekker!) genieten met jouw kids. Zonder gedoe, maar met veel plezier!

Mijn ervaring met Lekker pûh!!! kindereetcoach Kim:

De eerste keer dat ik bij Kim  kwam had ik best wel twijfels. Gaat dit mij wel lukken? Is dit niet te hoog gegrepen voor me? Hoe denken de mensen in mijn omgeving erover? Maar dat is tot nu toe allemaal heel erg meegevallen. Ik ben ondertussen 6,5 kg afgevallen en dat is mij alles meegevallen. Dit komt ook o.a. door de werkwijze van Lekker pûh!!!. D.m.v. de opdrachten van Lekker pûh!!!, die je elke keer meekrijgt als ‘huiswerk’, wordt je je erg bewust van bepaalde dingen. Ik wist bijv. niet, voordat ik hier aan begon, dat er in 1 pak hagelslag wel 100 (!) suikerklontjes zitten.

Bij Kim gaat het niet alleen over het groeien naar een gezond gewicht, maar ook over een gezondere leefstijl aannemen en deze blijven volhouden! Zelf ben ik er steeds meer over na gaan denken: waarom is het zo belangrijk dat ik afval? Ik denk dat het vooral belangrijk is, om af te vallen in mijn jongere jaren, omdat je er later waarschijnlijk geen zin en tijd in kan/wil stoppen en natuurlijk omdat het beter is om af te vallen wanneer je nog jong bent dan wanneer je ouder bent, zodat je er zo lang mogelijk van kan profiteren. Tegen de andere jongeren van mijn leeftijd wil ik zeggen: probeer het eens gewoon! Het is altijd het proberen waard en zorg ervoor dat je een goede start maakt, zodat je erg gemotiveerd blijft.

Anoniem (15 jaar)