Start jouw reis naar een gezonder leven!

Verlies 5-10 kg met mijn persoonlijke begeleiding en geniet van een energieke levensstijl. Ontdek wat écht werkt voor jou.

Mijn ervaring met Gezond Genieten is uiterst positief. Het doel was afvallen, en met het programma ben ik succesvol 5,7 kg kwijtgeraakt. Mijn conditie is verbeterd, en ik heb nu de kennis om bewust met mijn voeding om te gaan, inclusief het lezen van etiketten. Het programma heeft me niet alleen geholpen bij het bereiken van mijn doelen maar was ook leerzaam.

Melissa

Tot nu ben ik 9 kilo afgevallen met Gezond Genieten. Ik ga nu zelf verder maar weet dat ik Kim altijd kan bereiken voor advies. De begeleiding van Kim dan ook zeker aan raden.

Mariet

Ik ben bijna 8 kg kwijt en das top. Weeg nu nog boven de 100 maar wil in de komende periode hieronder komen . Dus wil je gezond leren eten en gezond het nieuwe jaar in is dit een echte aanrader . En het allerbelangrijkst is dat je het zelf moet doen. Uiteraard is sporten ook erg belangrijk hierbij. Maar dat kan Kim als geen ander goed uitleggen .

Liz

Voel je de constante strijd met overtollige kilo’s

en vraag je je af: “Hoe kan ik gezonder leven zonder strenge diëten?” Herken je die momenten van onzekerheid over je lichaam en snak je wel eens naar adem tijdens het spelen met je kinderen of bedenk je wel eens een smoes om niet mee te hoeven spelen? Ondanks talloze diëten blijft de frustratie over het uitblijven van resultaat. Laten we samen ontdekken hoe ik je kan begeleiden naar een gezondere levensstijl, waarbij we afscheid nemen van die eeuwige worsteling met diëten. Jij verdient een gezond, energiek leven, zonder opofferingen.

Balanceren tussen gezin, werk en zorgen voor jezelf

Je jongleert met alle ballen van gezin, huishouden en werk, en ergens in die wirwar verlies je het gevoel voor jezelf. Tussen het jongleren door, merk je dat je worstelt met je gewicht en gezondheid. Het constante gevoel van tijdgebrek maakt het lastig om gezonde keuzes te maken. Je verlangt naar een gezondere levensstijl, maar de hectiek van alledag lijkt elke poging in de kiem te smoren. De weegschaal en spiegel zijn niet je beste vrienden, en dat voedt de frustratie. Het is tijd om die ballen te ordenen en ruimte te maken voor een gezonder, energieker leven.

Fit, trots en stralend

Je jongleert met gemak tussen gezin, werk en het zorgen voor jezelf. Je voelt de energie bruisen terwijl je geniet van quality time met je gezin. Een fitte en zelfverzekerde versie van jezelf, stralend van binnenuit. De weegschaal is niet langer een bron van zorgen. Het verlangen naar een gezonder en energieker leven wordt werkelijkheid. Met mijn begeleiding ontstaat er ruimte om te ademen, te genieten en trots te zijn op de vrouw die je bent. Laat mij je helpen.

Door de positieve begeleiding van Kim, die niet oordeelt maar mee denkt en positief stimuleert is de draad weer oppakken een stuk makkelijker.

Lidia

Ik vond het prettig dat Kim vertelde dat ik goed bezig was. En dat er niks verkeerd is, als je een keer een feestje hebt of uit eten gaat. Dat je best gewoon mee kan doen, zolang je bewuste keuzes maakt en geniet. Ik zou de begeleiding van Kim aanraden omdat je je kids toch een goed voorbeeld geeft over eten, zonder dat je voor jezelf steeds andere dingen moet klaarmaken of pillen of shakes moet nemen. 

Marion

Met de persoonlijke aandacht maakt Kim je bewust m.b.v. tips en weetjes over welke hoeveelheid voeding en beweging het beste bij jou past.

In 7 maanden ben ik 16.6 kg afgevallen.

Anoniem

Met mijn programma Gezond Genieten

Geniet je weer van je eten, zeg je vaarwel tegen schuldgevoelens en pas je weer moeiteloos in je favoriete kleding. Voel je fit en energiek, ga weer stralen! Doe mee met mijn programma Gezond Genieten en ga voor 5-10kg gewichtsverlies. 

Thema’s die aan bod komen zijn onder andere:

=

Gezond ontbijten

=

Met plezier bewegen

=

Ontspanning

=

Lekker en gezond snacken

=

Snel en gezond dineren

=

Maak je eigen weekmenu

Mijn programma Gezond Genieten bestaat uit

  • Persoonlijk intakegesprek en direct praktische tips.
  • Persoonlijke voedingsanalyse en advies om gezonde keuzes te maken.
  • Een voedingsmenu op maat, direct beschikbaar en altijd bereikbaar in een handige voedingsapp incl +2000 recepten
  • Het inspirerende boek Puur Gezond – Slank in 8 stappen
  • Mogelijkheid tot vergoeding door de zorgverzekeraar. Klik hier voor meer info.
  • Overweeg personal training als extra ondersteuning. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.
Bijna zitten mijn eerste 12 weken erop met super resultaat. Kim helpt je goed geeft handvaten waar nodig . Ook het programma is echt een aanrader . Het is vol te houden en je kunt in de app aangeven wat je wel en niet lust. Omdat het zo goed gaat blijf ik nog een jaar bij Kim , ik weet namelijk van mezelf dat ik er nog niet klaar voor ben om het zelf te doen.  Ik ben bijna 8 kg kwijt en das top. Weeg nu nog boven de 100 maar wil in de komende periode hieronder komen . Dus wil je gezond leren eten en gezond het nieuwe jaar in is dit een echte aanrader . En het allerbelangrijkst is dat je het zelf moet doen. Uiteraard is sporten ook erg belangrijk hierbij. Maar dat kan Kim als geen ander goed uitleggen .
Liz

Voordat ik bij Kim begon met het programma Gezond Genieten had ik twijfels. Ik dacht dat ik het zelf wel kon. Dus het was een enorme stap om te zetten en te beginnen maar na de intake waarin Kim alles goed uitlegt ben ik gelijk begonnen met de tips. Voor de intake liep ik het meeste tegen de continue strijd aan met de kilo’s en daar wilde ik vanaf. Doordat Kim alles goed uitlegt en de tijd voor je neemt ging ik anders kijken naar mijn eten en mijn eetpatroon. Ik kan het goed volhouden. Het voelt niet als dieet en kan echt genieten van mijn eten.  Tot nu ben ik 9 kilo afgevallen met Gezond Genieten.
Mariet

Mijn grootste probleem zat hem in het hele dagen eten/snaaien zonder bewust te zijn wat ik allemaal at in een emotionele tijd, dit ook al troost zocht. De inzichten die ik heb gekregen is dat gezonde dingen je juist meer voldoening/smaak geven en je in ‘ontspannen’ en bewegen ook veel kwijt kan. Ik ben hier door meer gaan bewegen en muziek gaan luisteren, meer op vaste tijden gaan eten. Met als resultaat dat er nu 8 kilo af is. Ik was van te voren bang dat ik het niet vol zou gaan houden maar heb door de app die heel duidelijk is en veel mogelijkheden laat zien hier goed balans in kunnen vinden. Met soms ook een mindere dag.  Door de positieve begeleiding van Kim, die niet oordeelt maar mee denkt en positief stimuleert is de draad weer oppakken een stuk makkelijker.
Lidia

Hey! Ik ben Kim, jouw BGN-gewichtsconsulent, bewegingsagoog, kindereetcoach, slaapcoach en moeder van Cas en Bo. Samen met mijn vriend Bjorn woon ik in Sint-Annaland, gemeente Tholen.

Mijn missie: Een gezonde leefstijl voor moeders en kids

Mijn missie is het begeleiden van moeders en kinderen naar een gezonde leefstijl. Bij Gezond Genieten geloof ik dat gezond eten en meer bewegen leuk, lekker en makkelijk kan zijn, zonder gedoe.

Mijn persoonlijke reis naar balans

Ooit was ik fanatiek met sporten, tot heupklachten en de zware belasting op mijn werk roet in het eten gooiden. Mentale uitdagingen en langzaam aankomen in gewicht volgden. Toen ontdekte ik de kracht van voeding en beweging die bij mij past, en ik vond mijn balans terug, zonder strenge diëten.

Ik gun jou en jouw kids hetzelfde!

Ik gun jou en jouw kind ook meer energie, een slanker en gezonder lijf, en zelfverzekerd genieten met je gezin.

Samen op weg naar een gezondere levensstijl

Wil jij meer energie, een slanker én gezonder lijf en vol zelfvertrouwen genieten met jouw gezin? Laten we samen stappen zetten voor een gezondere levensstijl. Ik help je graag!

Veelgestelde vragen
Is vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk van het programma?
Voor de persoonlijke gesprekken in mijn programma is in veel gevallen vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering, klik hier om te zien welke vergoedingen er zijn. De voorwaarden zijn echter bij elke verzekeraar weer anders, dus neem contact op om te bespreken of er voor jou vergoeding mogelijk is.
Moet ik naar jouw praktijk komen voor de persoonlijke gesprekken?
Nee hoor, dat mag wel, maar het hoeft niet. De persoonlijke gesprekken kunnen ook bij jou thuis of door middel van videobellen, je krijgt van mij dan een link waarmee je op je computer, tablet of telefoon kunt inloggen om mij te spreken.
Wat is de voedingsapp?
Met de Voedingsapp van VYTAL kan ik jou nog beter begeleiden naar een gezonder voedingspatroon. In deze app kun jij zoeken naar 1600+ recepten, krijg je van mij dagmenu’s en kan ik met jou meekijken en feedback geven. Op deze manier kun jij stap voor stap (zonder dieet) gaan werken aan een andere leefstijl en wordt het een stuk makkelijker om af te vallen, maar ook lekker te blijven genieten.
Kan mijn gezin mee eten?
Jazeker. In de app van Vytal kun je zelf de gerechten aanpassen naar wat je wilt eten maar ook kun je per recept de portiegrootte (het aantal personen/kids) aangeven.
Moet ik het programma in 1 keer betalen?
Per maand ontvang je van mij een factuur. Hierop staat de datum van onze afspraken zodat je deze factuur gelijk kunt indien bij je zorgverzekeraar.