Hey ik ben Kim,

Als geen ander weet ik dat de zomer altijd te vroeg komt.

Zelf was ik fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Hierdoor kwamen er langzaam wat kilo’s bij en mentaal was dit een uitdaging voor mij. Daarnaast kwam ik met beide zwangerschappen veel aan (+17kg & +22kg)

Maar ik ontdekte al snel de kracht van voeding en gewichtsbeheersing. Door de juiste voedingskeuzes te maken en op een manier te bewegen die bij mij past, kwam ik weer terug in balans. En dat zonder strenge diëten of moeilijke recepten.

Vraag via onderstaande knop mijn gratis e-book Fit de zomer in en maak van deze zomer jouw gezondste ooit!

Herken jij je hierin?

Voel je je ongemakkelijk om in badkleding te verschijnen en ben je onzeker over je lichaam? Wil je graag weer een strakkere buik, benen en billen, zodat je jezelf weer fijn voelt in je eigen lichaam? Je bent niet de enige die zich zo voelt. Veel vrouwen hebben dezelfde gevoelens en willen ook weer vol zelfvertrouwen in hun badkleding rondlopen. Het goede nieuws is dat je hier iets aan kunt doen. Met de juiste voeding en beweging kun je een gezondere leefstijl creëren en werken aan een strakker en fitter lichaam. Ik help je graag om dit te bereiken en jezelf weer vol zelfvertrouwen te voelen.

Fit de zomer in

Speciaal voor jou als vrouw die een gezondere leefstijl wil, heb ik een gratis e-book samengesteld waarmee je fit de zomer in gaat! In het e-book vind je niet alleen heerlijke recepten, maar ook waardevolle informatie over waarom het belangrijk is om gezond de zomer in te gaan en handige tips voor bij de bbq met lekkere, maar toch gezonde en makkelijke recepten. Aarzel niet en vraag nu jouw gratis e-book aan om deze zomer vol zelfvertrouwen en energie te genieten!

Begin vandaag!

Ontvang direct jouw gratis e-book en ontdek hoe jij deze zomer vol zelfvertrouwen op het strand kunt verschijnen!