Succesverhalen

Wat is er nu beter dan te horen hoe andere vrouwen succes hebben behaald met het streven naar een gezondere leefstijl zonder strenge diëten? Lees hieronder enkele inspirerende verhalen van vrouwen die hebben deelgenomen aan het Gezond Genieten programma. Deze succesverhalen zijn slechts enkele voorbeelden van de positieve transformaties die vrouwen hebben ervaren met mijn programma Gezond Genieten. Het is inspirerend om te zien hoe zij hun doelen hebben bereikt en een gezonde leefstijl hebben omarmd zonder strenge diëten. Sluit je aan bij deze groep gemotiveerde vrouwen en ontdek zelf hoe Gezond Genieten jou kan helpen om je gezondheidsdoelen te behalen en volop te genieten van een gezondere leefstijl.

Vooraf had ik mijn bedenkingen, vooral na eerdere ervaringen bij een diëtist waar ik een strikte lijst volgde. Bij Kim’s programma kon ik echter vrijuit eten, recepten ontdekken in de handige voedingsapp en zelf bepalen wat ik wilde eten. Haar begeleiding was persoonlijk en de app maakte het gemakkelijk om mijn keuzes te maken. Kim motiveerde me met waardevolle tips, en hoewel ik niet van lezen houd, heeft het boek “Slank in 8 stappen” mijn aandacht vastgehouden.

Mijn ervaring met Gezond Genieten is uiterst positief. Het doel was afvallen, en met het programma ben ik succesvol 5,7 kg kwijtgeraakt. Mijn conditie is verbeterd, en ik heb nu de kennis om bewust met mijn voeding om te gaan, inclusief het lezen van etiketten. Het programma heeft me niet alleen geholpen bij het bereiken van mijn doelen maar was ook leerzaam.

Ik beveel Gezond Genieten van harte aan. Het is effectief voor gewichtsverlies, biedt uitstekende ondersteuning, en Kim is een geweldige motivator. De contactmomenten zijn voldoende, en Kim staat altijd klaar als er tussendoor vragen zijn. Het programma is een waardevolle stimulans op weg naar een gezondere levensstijl.

Melissa

Voordat ik bij Kim begon met het programma Gezond Genieten had ik twijfels. Ik dacht dat ik het zelf wel kon. Dus het was een enorme stap om te zetten en te beginnen maar na de intake waarin Kim alles goed uitlegt ben ik gelijk begonnen met de tips. Voor de intake liep ik het meeste tegen de continue strijd aan met de kilo’s en daar wilde ik vanaf. Doordat Kim alles goed uitlegt en de tijd voor je neemt ging ik anders kijken naar mijn eten en mijn eetpatroon. Ik kan het goed volhouden. Het voelt niet als dieet en kan echt genieten van mijn eten.

Tot nu ben ik 9 kilo afgevallen met Gezond Genieten. Ik ga nu zelf verder maar weet dat ik Kim altijd kan bereiken voor advies. De begeleiding van Kim dan ook zeker aan raden.

Mariet

Bijna zitten mijn eerste 12 weken erop met super resultaat. Kim helpt je goed geeft handvaten waar nodig . Ook het programma is echt een aanrader . Het is vol te houden en je kunt in de app aangeven wat je wel en niet lust. Omdat het zo goed gaat blijf ik nog een jaar bij Kim , ik weet namelijk van mezelf dat ik er nog niet klaar voor ben om het zelf te doen.
Ik ben bijna 8 kg kwijt en das top. Weeg nu nog boven de 100 maar wil in de komende periode hieronder komen . Dus wil je gezond leren eten en gezond het nieuwe jaar in is dit een echte aanrader . En het allerbelangrijkst is dat je het zelf moet doen. Uiteraard is sporten ook erg belangrijk hierbij. Maar dat kan Kim als geen ander goed uitleggen .
Liz

Mijn grootste probleem zat hem in het hele dagen eten/snaaien zonder bewust te zijn wat ik allemaal at in een emotionele tijd,dit ook al troost zocht. De inzichten die ik heb gekregen is dat gezonde dingen je juist meer voldoening/smaak geven en je in ‘ontspannen’ en bewegen ook veel kwijt kan. Ik ben hier door meer gaan bewegen en muziek gaan luisteren,meer op vaste tijden gaan eten. Met als resultaat dat er nu 8 kilo af is. Ik was van te voren bang dat ik het niet vol zou gaan houden maar heb door de app die heel duidelijk is en veel mogelijkheden laat zien hier goed balans in kunnen vinden. Met soms ook een mindere dag.
Door de positieve begeleiding van Kim, die niet oordeelt maar mee denkt en positief stimuleert is de draad weer oppakken een stuk makkelijker. Ik raad dit programma aan iedereen aan omdat het een postief programma is waarbij je veel mogelijkheden aangeboden krijgt op een stimulerende manier. Dank je wel Kim, het is zo fijn iemand die zo lief en meedenkend reageert ipv gelijk streng te gaan reageren,die positiviteit heeft mij door laten zetten. Ik blijf het komend jaar nog even mee door gaan om deze gewoonten in stand te houden.
Lidia

Ik had een dikke buik, was net geopereerd en wist dat mijn dochter later in het jaar zou gaan trouwen. Ik wilde toch wel heel erg graag van die buik af of in ieder geval dat deze minder werd. Met gemengde gevoelens begon ik aan Gezond Genieten Online. Ik wist niet of online ‘diëten’ wel wat voor mij zou zijn en of de manier waarop ook iets voor mij zou zijn. Maar ik dacht ik probeer het gewoon. Mijn man zei ook dan doen we het toch samen en dat maakte het wel een stuk makkelijker.

In het begin vond ik het lastig toen ik begon met het puur gezond, maar ik vond het vooral heel lastig omdat ik niet precies wist hoeveel je overal van moest eten, en ook om meer te variëren met de lunch vond ik moeilijk, ik was zo gewend om brood te eten en geen salades of omeletjes of iets dergelijks, daar moest ik erg aan wennen. Nu vind ik het ook lekker om dat af en toe te eten i.p.v. gewoon brood. Later in mijn programma kwam Kim met een nieuwe voedingsapp vanuit Vytal, dat vond ik heel handig. Nu wist ik precies wat en hoeveel ik kon eten, daardoor ging het nog beter met afvallen. In de voedingsapp staan ook hele lekkere recepten. Ik had voor een half jaar gekozen omdat ik wist vanuit mijn vorige afvalpogingen dat ik na 3 maanden het wel weet maar dan zit nog niet zo in mijn systeem. Ik merk nu dat ik makkelijker zelf iets klaarmaak zonder er al te veel bij na te denken.

Ik vind het belangrijk dat ik aandacht besteed heb aan mijn gezondheid. Ik vond het zo erg dat ik zo’n dikke buik had en dat ik daardoor last van mijn maag had dat ik eigenlijk een beetje een hekel aan mijn lichaam kreeg en dacht dit wil ik niet ik wil gewoon kunnen bewegen zonder dat ik ergens last van heb of in de weg zit met sporten enzo. En omdat mijn man en ik toch ouder worden vond ik het ook erg belangrijk om gezonder te gaan eten i.v.m. cholesterol en diabetes, nu hebben mijn man en ik hier nog geen last van. En door bewuster te gaan eten hoop ik dat we dit ook nog heel lang onder controle kunnen houden.

Ik ben bijna 8 kilo kwijt en heb bijna geen last meer van mijn maag en ik denk bewuster na over wat ik ga eten en hoe ik het klaar maak. Zoveel mogelijk probeer ik zelf klaar te maken. Meer groenten eten en zoetigheid zoveel mogelijk laten staan.

Aan andere moeders die met hetzelfde probleem rondlopen zou ik vragen of ze echt zo willen leven en waarom ze niet iemand opzoeken die hun kan helpen met hun probleem. Omdat het voor mij goed heeft uitgepakt, en ik hoop dit ook vast te houden.

Suzanne

Het grootste probleem waar ik mee zat, is dat ik mezelf te zwaar vond. Ik wilde mijn gewicht graag naar een gezond gewicht krijgen zonder dat ik met shakes of pillen aan de slag moest om af te vallen. Ik wilde voor mijn kids gewoon met het eten bezig kunnen zijn.

Door de begeleiding van Kim kreeg ik inzicht in hoe ik op een normale gezonde manier kan eten en bewegen en toch kan afvallen. Ik ben op een gezonde manier gaan koken terwijl ik dit gewoon met mijn gezin kon doen. Ik hoef niet voor iedereen iets anders te koken. Gelukkig niet want ik had een hekel aan koken. Ik twijfelde of ik op een gezonde manier kon afvallen in combinatie met mijn gezin vanwege het eten en veel moeten gaan sporten. Maar het is gewoon eten, helemaal geen vreemde dingen en met bewegen wordt er gekeken naar de mogelijkheden. 

Ik begin koken steeds leuker te vinden. Ik kook nu op een gezonde manier dus zonder pakjes, maar zelf de sauzen maken. Steeds nieuwe dingen uitproberen met koken en met meer groenten maar het nu echt zelf maken. Nu heb ik er voor mijn gevoel zelfs te weinig tijd voor met 3 kids en het werk. Met de tijd komt het wel goed als de kleinste wat groter is.

Ik vond het prettig dat Kim vertelde dat ik goed bezig was. En dat er niks verkeerd is, als je een keer een feestje hebt of uit eten gaat. Dat je best gewoon mee kan doen, zolang je bewuste keuzes maakt en geniet. Ik zou de begeleiding van Kim aanraden omdat je je kids toch een goed voorbeeld geeft over eten, zonder dat je voor jezelf steeds andere dingen moet klaarmaken of pillen of shakes moet nemen. De kids zien dat je  dit zelf ook eet en zo krijgen ze zelf ook veel groenten binnen. Ik ben blij dat je dit gewoon met je gezin kan doen. En dat ze zo ook gewoon goed en gezond bezig zijn.

Marion

Ik belde Kim op, ik wilde afvallen. Na weer een zomer teveel kilo’s meesjouwen was ik het echt beu! De eerste paar keer dat ik naar Kim toe ging, dacht ik erg in goede en foute voeding en lukte het afvallen ook niet.
Bij onze 3e afspraak viel er een kwartje op z’n plaats door wat Kim vroeg. Ze vroeg net als bij de intake hoe onze  eetmomenten waren in ons gezin. Nou uh… gehaast, vaak op de bank, koken vond ik echt een straf. Mijn kind dat niet wil eten, moe is. Vaak begon ik zelf te laat met koken… PFF…

Nou na dat gesprek ben ik echt bewuster gaan eten en met meer prioriteit gaan kijken naar de maaltijden. Ik ben samen met mijn zoontje gaan koken, verse producten en geen pakjes & zakjes meer.

Uiteindelijk leverde dat meer rust op een geen haat/liefde verhouding meer met eten. Ik ben me nu bewust van wat ik eet. Ik kies makkelijker voor een schaaltje met appel dan een stroopwafel. Vaak at ik dan ook nog de overgebleven stroopwafel van mijn zoontje op. De kilo’s gaan er niet hard af maar de weegschaal gaat wel langzaam naar beneden.
De begeleiding van Kim zou ik zeker aanraden. Je kunt lekker sparren over je problemen.

Door de consulten leert Kim je ook kennen wat ik erg fijn vond. Kim heeft voor rust en gezelligheid aan tafel gezorgd.

Linda

Door mijn overgewicht vond ik mijn lichaam niet gezond. Ik was veel te zwaar, en wilde hier graag iets aan gaan doen. Maar ik had geen idee hoe dit aan te gaan pakken. De droevige gebeurtenissen binnen onze familie gaven me na een tijdje ook nog extra motivatie om door te gaan en gezonder te gaan genieten van het leven. Het consulten hebben me meer balans opgeleverd. Ik eet gezond, probeer meer te bewegen door bijvoorbeeld vaker boodschappen met fiets te gaan doen. Maar ook plan ik mijn genietmomentjes in en geniet dan van een wijntje. Tegen anderen zou ik graag willen zeggen doe het voor jezelf en niet voor een ander omdat ze iets van je vinden. Ik beveel de coaching van Kim graag aan omdat ze niet beoordeelt is en niet pusht. Kijkt graag mee naar de mogelijkheden.

Kim geeft het ook aan wanneer je te streng bent voor jezelf. Wanneer je dit doet kan het alsnog als dieet gaan aanvoelen, wat nu gelukkig niet geval was/is. Met de persoonlijke aandacht maakt Kim je bewust m.b.v. tips en weetjes over welke hoeveelheid voeding en beweging het beste bij jou past.

In 7 maanden ben ik 16.6 kg afgevallen. Soms komt het stemmetje naar boven met de vervelende vraag ‘ik hoop dat ik het vol hou’ Maar de consulten hebben niet als dieet aangevoeld dus ik weet ook dat ik dit kan blijven volhouden door bewuste keuzes te blijven maken. Wel blijft Kim voorlopig een stok achter deur om dat stemmetje weg te krijgen.

Anoniem

Voordat ik contact op nam met Kim was mijn grootste probleem dat ik niet goed wist waar ik op moest letten tijdens het afvallen en dat ik ook niet wist hoe ik dit dan vol moest gaan houden.  Het grootste inzicht dat Kim mij geleerd is dat ik stapje voor stapje mag leren. En dat ik mag leren met vallen en opstaan en dat mijn afvalpoging dan niet is mislukt. Een ander inzicht dat ik heb geleerd is dat ik mag blijven genieten, wel met mate. Maar dat afvallen zonder te genieten niet vol te houden is. Wat ik vooral geleerd heb door de inzichten is dat ik de moed niet op moet geven wanneer het even niet lekker ging maar gewoon door kon gaan. De resultaten die ik heb bereikt zijn dat ik bewuster ben gaan eten, ik denk meer na over wat ik ga eten en ik beweeg meer. Het mooie daarvan is dat ik 5 kilo ben afgevallen en dat ik op de juiste weg ben naar mijn jaardoel. Voordat ik contact opnam met Kim twijfelde ik of ik het wel zou kunnen en of het niet allemaal lastig was om in mijn dagelijkse leven toe te passen. Dit is achteraf juist niet zo. Ik kan alles goed toepassen in het dagelijkse leven, ik merk nu dat ik nieuwe gewoontes heb. Ik merkte dat ik steeds bewuster werd en steeds weer wat leerde. Hierdoor werd het steeds leuker om vol te houden en dit werd benadrukt omdat er iedere week iets af ging in gewicht en in omvang.

Ik vond het heel fijn dat Kim altijd begripvol en positief was en vooral meedacht in oplossingen voor in de toekomst zonder hier een oordeel  over te hebben. Van Kim kreeg ik de kans om stap voor stap te leren.

Het programma Gezond Genieten raad ik iedereen aan omdat het heel goed toe te passen is, je mag nog zo veel lekkere dingen. Ik mocht stap voor stap leren dus ik had niet het idee dat ik ineens niks meer mocht eten, wat bij diëten wel zo is. Ik vond het fijn om regelmatig een e-mail te ontvangen met ideeën en praktische voorbeelden. Kim begeleidt je hier goed in en doet dit op een heel vriendelijke, positieve manier.

Lidia

Vorig jaar ben ik door middel van een deel en like wedstrijd op Facebook bij Kim terecht gekomen. Ik deed mee, omdat ik wel wat kilo’s kwijt wilde raken maar vooral geen kilo’s aankomen door de medicatie die gebruikte voor vruchtbaarheidsproblemen.
Ik won de wedstrijd en ik ging aan de slag met Kim, ik had al veel andere manieren geprobeerd maar, slaagde er dan maar voor een paar weken in en daarna viel ik weer terug. Kim zag het ook als een uitdaging want had nog geen klant met PCOS geholpen en wilde met mij aan de slag in samenspraak met mijn artsen. We hebben een eerste afspraak gemaakt en hier zijn mijn valkuilen besproken. Doordat ik iedere week opdrachten kreeg van Kim en mail contact bleef houden had ik een stok achter de deur staan om verder te blijven gaan. Dit ervaarde ik als positief, ook keek Kim verder dan alleen het plan, ze ging op onderzoek uit naar de aandoening die ik heb en kwam hierdoor op site’s en social media kanalen terecht en attendeerde mij hier op. Hierdoor had ik het gevoel dat ik echt een persoon was en geen nummer. Het voelde heel persoonlijk voor mij, zo ook de Skypegesprekken tussendoor over hoe het allemaal met mij gaat. Ik heb een poosje stil gelegen met het programma omdat ik opgenomen was in het ziekenhuis en hiervoor werd netjes een pauze ingezet. Ik heb het afgelopen jaar een aantal behandelingen gehad met de behoorlijke grote dosissen aan hormonsters (zoals ik die hormonen noem). Ik kan je vertellen, ik ben gelukkig niet aangekomen maar wel afgevallen. Uiteindelijk door Kim haar adviezen ben ik toch nog een aantal KG kwijt geraakt. Ik krijg nu complimenten dat ik er goed uit zie, mijn werkzaamheden in de zorg zijn makkelijker uit te voeren en ik voel me prettiger.  

Ik zou Kim zeker aanbevelen aan anderen, dit doe ik dan ook als ik mensen hoor dat ze naar een diëtiste moeten of dergelijke dan geef ik ook aan dat ik bij Kim geweest ben, het is aan jezelf natuurlijk wat je met dat advies doe. Ik ben er serieus over aan het nadenken om nog verder aan de slag te gaan met mijn gewicht onder begeleiding van Kim.

Chantal

Voordat ik bij Kim kwam had ik de verwachting goede begeleiding en tips te gaan krijgen om met met het hele gezin gezonder te gaan eten met als doel een aantal kilo’s af te vallen. We zijn blanco aan het programma begonnen. Het grootste probleem was dat het gewicht maar bleef stijgen. Ieder jaar kwam er wat meer bij. Ik vond het moeilijk om een balans te vinden in goed en lekker eten terwijl ik wel wist wat goed is en wat slecht is. Toch vond ik het belangrijk om iets aan mijn gewicht te gaan doen. Ik wilde aan mijn gezondheid werken, ook voor in de toekomst. Naarmate je ouder en zwaarder wordt gaan ook bepaalde kwalen een rol spelen en dat willen we voorkomen. Daarnaast wil ik mijn kinderen ook een gezonde leefwijze meegeven. Dat is denk ik gelukt, we eten en bewegen bewuster maar toch lekker. 

Ik heb het programma als positief ervaren. Ik voel mij fitter en slanker. Ik heb mijn doel bijna bereikt maar ik draag nu al een kledingmaat minder. Het is makkelijk om de gezonde leefwijze weer op te pakken, ook na een minder gezond moment waardoor je toch kunt genieten van een uitje zonder je schuldig te voelen. Ik heb geen last van honger of trek. Heb ik dit wel dat neem ik iets van wat ‘wel’ mag, ik kies bewuster. We eten met het hele gezin gezonder en we snoepen minder met z’n allen. Kim legt geen strenge regels op maar vrijblijvende tips en adviezen waar we gelijk mee aan de slag konden gaan. Vanuit PuurGezond is het bewuster gezond eten met het hele gezin en lekkere recepten uitproberen. We verwachten bewuster te blijven eten en te bewegen. Ik raad de begeleiding van Kim aan, ze is altijd bereikbaar. De begeleiding is positief voor het hele gezin en je wordt bewust van wat je eet.

Samantha

Ik kan het niet, ik val toch niet af en ik hou het toch niet vol waren mijn twijfels vooraf. Achteraf besef ik wanneer ik geen schop onder mijn kont had gehad en Kim tijdens het programma niet mijn stok achter de deur was geweest, mijn twijfels inderdaad waren uitgekomen. Maar door het fijne 1:1 contact met Kim en doordat ik mezelf kon zijn, kon ik wanneer nodig kon ik mijn hart luchten. Nu heb ik het programma kunnen oppakken en ben ik naar mijn dipje echt kunnen starten. Ik val nu ook echt af en ik hou het vol om minder te snaaien. Ook omdat het eten lekker is en niet veel anders is dan ‘fout’ eten. Ik had dit zeker niet verwacht van te voren. Dit is nog wel een mindset waar ik mee aan het werk ben. Er is geen goed en fout maar ik leer bewuste keuzes te maken. Ik zou de begeleiding door Kim zeker aanraden, het gaat stapsgewijs en het is goed om te moeten terugkomen. Ze geeft je een goeie impuls om door te gaan en wanneer je even niet gemotiveerd bent, kijkt ze samen met je naar wat wel goed gaat.

Anoniem

Tijdens het kennismakingsgesprek gaf ik aan dat ik wel gezond at maar toch bleef aankomen. Ik voel me hier niet lekker bij. Ik heb het programma Jong & aantrekkelijk 4 maanden gevolgd. Tijdens het programma ben ik bewuster gaan eten en hierdoor ben ik een ander eetpatroon gaan gebruiken. Nu eet ik kleinere porties en gebruik ik weinig tot geen pakjes en zakjes meer om te koken. Ik ben meer verse producten gaan gebruiken en bewuster gaan koken. Wanneer je bewuster kookt, hou je minder over. Ik eet nu meer groenten tijdens de lunch maar ook als tussendoortje. 

Ik had geen twijfels of bezwaren voordat ik aan het programma begon en ik tevreden met de resultaten. Ik had voor mezelf als doel gesteld om aan het einde van het programma tussen de 66 kg – 68 kg te wegen maar vooral ook lekkerder in mijn vel te zitten. Het gewicht waarmee ik begon paste niet bij me. Aan het einde van het programma woog ik 70 kg en is mijn vetpercentage met ruim 2% afgenomen. Ik heb mijn doel bijna bereikt. Ik vind het programma makkelijk om te volgen, er zijn veel recepten. Wel is het even wennen aan de volkorenproducten maar het is nu goed te doen. Kim is duidelijk, vriendelijk en recht door zee. En na een dipje zeker motiverend. Kim geeft overal een positieve draai aan. Ik zou dit programma ook aanraden voor anderen.

Sarina

Ik ben bij Kim begonnen omdat ik te dik was. Ik had geen idee voordat ik bij Kim begon hoe dit verder aan te gaan pakken. Uiteindelijk ging het goed en viel ik geleidelijk af. Het was even wennen. Maar omdat ik steeds moeilijker kon bewegen, moest ik iets aan mijn gewicht doen. Mijn doel was om af te vallen tot 80 kg – 82 kg. Ik wil makkelijker bewegen en mijn sokken makkelijker aan kunnen doen. Door het programma te volgen ben ik 3.5 kg afgevallen, bewuster gaan snoepen en voel ik mezelf lekkerder. In omvang ben ik 3 cm slanker en mijn vetpercentage is met ruim 2% gedaald.

Meer bewegen ben ik gaan doen door nu 2 tot 3 keer per week weer op de racefiets te fietsen. Ik ga nu zelf verder met alle tips en handvaten die ik heb gekregen van Kim om geleidelijk mijn doel te gaan behalen. Kim is rustig en niet drammerig. Wanneer iemand iets niet wil, dan gaat ze niet pushen maar krijgt ze je uiteindelijk toch via positieve feedback de goeie kant op geduwd. Ik raad anderen met hetzelfde probleem aan om ook te beginnen aan het programma.

Leo

Van te voren had ik twijfels om te beginnen aan weer een nieuw dieet. Ik moest weer wat gaan doen maar waar doe je nog goed aan? Hiervoor heb ik al meerdere diëten geprobeerd zoals een koolhydraatarm dieet. Door Kim heb ik inzicht gekregen in wat gezond eten inhoud. Wanneer er mager op een product staat hoeft dit niet altijd goed te zijn. Tijdens het programma heb ik niet op kilocalorieën gelet. Ik mocht lekker blijven eten. Tussendoor ben ik meer fruit en rauwkost gaan eten en ben ik andere recepten gaan testen en gebruiken.

Tijdens feestjes kan ik mee blijven doen, het voelt niet als lijnen, je mag best wel wat. Ik heb veel gehad aan de tips en de recepten en in het begin heb ik het boek veel gebruikt, later tijdens het programma minder. Ik vond het fijn dat je niet alle informatie in 1 keer krijgt maar in stappen hierdoor beviel het programma goed. Het programma is laagdrempelig en ik voel me op mijn gemak. Het is niet zoals bij een vorige programma waar de begeleiding heel bazig was. Ook is het fijn dat Kim Zeeuws spreekt. Het programma raad ik anderen aan omdat het goed bevalt en je kunt gewone dingen blijven eten.

Simone

Mijn grootste probleem was dat ik niet tevreden in de spiegel kon kijken. Na het volgen van mijn programma weet ik hoe en wat je het beste kunt eten en hoe je beter kunt gaan bewegen. Hierdoor zit mijn kleding beter en zit ik lekker in mijn vel. Ik zou de begeleiding van Kim aanraden. Een dieet moet maar bij Kim krijg je een keuze qua eten met advies erbij. Het voelt niet als een dieet. En ik kon blijven uitgaan. Ik hoef niet te stoppen met alcohol maar hierover is wel advies gegeven.

Anoniem

Tijdens mijn ziekenhuisopname kreeg ik een waarschuwing van de arts over mijn gezondheid. Pas toen ging er een knop bij me om dat ik iets moest gaan veranderen. Ik at elke avond 2 hele maaltijden. Tijdens het avondeten at ik maar ook later op de avond at ik een hele maaltijd. De maaltijd later op de avond was vaak een vette hap. Ik heb nu geleerd dat ik niet zoveel voeding nodig heb. Het kan ook anders, ik kan zonder een tweede avondmaaltijd. IN plaats van een vette hap later op de avond eet ik nu fruit. Een gezond tussendoortje op de avond mag wel . Daarnaast dronk ik veel frisdrank. Nu drink ik voldoende water en spa rood. Eventueel met wat fruit erdoor voor de smaak.

Ik ben gezonder gaan leven, voel me fitter en ben in omvang 24 cm afgevallen en 16 kilo lichter. Ik ben er nog niet maar ik ben op een goede weg. In het begin vond ik het moeilijk maar hoe langer ik bezig ben om gezonder te gaan leven hoe makkelijker dit gaat. Ik heb nu een stok achter de deur. De totale begeleiding van Kim vind ik prettig. Het gaat prima, ik krijg recepten en tips over voeding en beweging en productkeuzes.

Ik zou de begeleiding van Kim iedereen aanraden omdat het beter is voor jezelf. Je krijgt meer zelfvertrouwen. Ik word minder nagekeken op straat en val minder op in een menigte.

Johan

In het begin twijfelde ik wel of ik bij Kim wilde starten. Weer een poging om af te vallen en zou ik niet terugvallen in het jojo-effect? En dure fitness-abonnementen had ik ook al geprobeerd. Kim heeft me echter heel goed geholpen om de knop om te draaien en te zorgen dat ik zelf veranderde. Ik snoepte te veel en dat was te zien aan mijn buikomvang. Kim heeft me adviezen gegeven op het gebied van eten, over ontbijt, lunch en avondeten, maar ook over tussendoortjes. En natuurlijk veel water drinken, dat vult ook. Ik was erg blij met het programma, dan krijg je adviezen en ideeën voor een goede maaltijd. En de maaltijden zijn nog lekker ook. Verder heeft Kim mij geadviseerd op het gebied van beweging. Ik heb gekozen voor lopen en ik maak nu gebruik van een stappenteller. Dat motiveert enorm. Eerst moest ik 10.000 stappen per dag halen en haalde ik in het begin slechts 80% en nu is mijn doel al 20.000 stappen per dag en dat haal ik gewoon. Ik ga ook mee met de wandelgroep van Kim, dan gaan we 4 zaterdagochtenden 5 à 6 kilometer wandelen.

Het gevolg is dat ik 10 centimeter van mijn buikomvang kwijt ben en 4 kilo. Ik eet nu anders maar ik mag nog best veel hebben. Ik ben niet aan het lijnen, maar ik verander mijn leven. 

Ik zou iedereen die problemen heeft met zijn gewicht aanraden om eens een keertje met Kim te gaan praten. Als je niet meer wilt jojoën en eindelijk een stabiel gewicht wilt hebben, dan kan Kim je helpen. Je hoeft het niet alleen te doen. Kim is niet alleen een stok achter de deur, maar als je ergens mee zit dan mag je haar ook bellen of contact opnemen en dan helpt ze je. Je krijgt van Kim goede begeleiding en dat is niet alleen fijn, de resultaten zijn er ook naar. Wat ik leuk vind aan Kim is dat ze ook complimenten geeft, ook al ben je een keertje stout geweest of heb je niet goed geluisterd.

Ik ben begonnen met het programma en nu ga ik 1x per maand langs en laat ik me wegen en mijn vetpercentage opmeten. Ik vind het prettig dat Kim mij onder controle houdt, zo blijf ik naar mijn doel gaan. Je doet het natuurlijk voor jezelf maar het is ook heel leuk als anderen je resultaten zien. Zo kwam ik vorige week een kennis tegen en die sprak me aan op mijn uiterlijk. Ik had namelijk een oud shirtje aan dat zij kende. Normaal stond mijn buik er helemaal in en nu niet, nu wapperde het shirt rond mijn middel en dat viel haar op. Daar word ik dan helemaal blij van.

Anoniem

Wil jij ook zo’n mooi resultaat? Ga dan nu aan de slag!

Klik hier voor mijn programma’s.

Mooi en gezondMooi en gezond

Contact

Gewichtsconsulent Kim
Hoenderweg 8
4697BK Sint-Annaland

06-53719286
info@gewichtsconsulentkim.nl

 

KVK 65721470

Algemene voorwaarden

Gratis recepten

Download mijn gratis e-book met makkelijke, gezonde én lekkere recepten voor het hele gezin. Daarna ontvang je van mij regelmatig nieuwe tips, inspiratie en aanbiedingen in je mailbox.

Volg mij op social media