Over mij

Ik ben Kim Heijboer en samen met mijn vriend Bjorn, zoon Cas en dochter Bo woon ik in Sint-Annaland (gemeente Tholen). Ik ben BGN-gewichtsconsulent, kindereetcoach, slaapcoach en bewegingsagoog.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou en jouw kind ook!

Wil jij meer energie, een slanker én gezonder lijf en vol zelfvertrouwen genieten met jouw gezin? Ik help je graag.

BGN-gewichtsconsulent

Begin 2016 heb ik mijn diploma als gewichtsconsulent behaald. Als gewichtsconsulent heb ik me aangesloten bij BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Dit houdt in dat ik regelmatig bij- en nascholingen volg om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied. Meer hierover, klik hier.

Mijn keuze om als BGN-gewichtsconsulent te gaan werken, komt omdat ik geen maaltijdvervangers of afslankproducten wil verkopen, maar wil werken aan een gezond beweeg- en voedingspatroon. Ik werk volgens de visie van Puur Gezond, omdat je met deze methode leert om niet meer te koken met pakjes en zakjes maar met pure gezonde voeding. Daarnaast blijft er natuurlijk ruimte voor iets lekkers, zoals een gebakje op een verjaardag of een pilsje in het weekend.

Naast het werken als zelfstandig gewichtsconsulent, werkte ik voorheen als bewegingsagoog bij een instelling voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Ook geef ik les in Pilates en Body Balans.

Opleiding en cursussen

N

2017 BGN-gewichtsconsulent

N

2017 BGN specialisatie Kind en voeding

N

2020 PuurGezond de overgang door

N

2020 Slaapcoach

N

2021 Leef je dagen PuurGezond

N

2021 PuurGezond Adviezen voor ouderen

N

2022 Aplusopleidingen Module Ouderen : Voeding, Beweging & Veiligheid

Gewichtsconsulent Kim is aangesloten bij:

Verder is mijn praktijk ook te vinden op www.afslankhulp-info.nl.

Contact

Gewichtsconsulent Kim
Hoenderweg 8
4697BK Sint-Annaland

06-53719286
info@gewichtsconsulentkim.nl

 

KVK 65721470

Algemene voorwaarden

Gratis recepten

Download mijn gratis e-book met makkelijke, gezonde én lekkere recepten voor het hele gezin. Daarna ontvang je van mij regelmatig nieuwe tips, inspiratie en aanbiedingen in je mailbox.

Volg mij op social media