Over mij

Hey! Ik ben Kim, jouw BGN-gewichtsconsulent, bewegingsagoog, kindereetcoach, slaapcoach en moeder van Cas en Bo. Samen met mijn vriend Bjorn woon ik in Sint-Annaland, gemeente Tholen.

Mijn missie: Een gezonde leefstijl voor moeders en kids

Mijn missie is het begeleiden van moeders en kinderen naar een gezonde leefstijl. Bij Gezond Genieten geloof ik dat gezond eten en meer bewegen leuk, lekker en makkelijk kan zijn, zonder gedoe.

Mijn persoonlijke reis naar balans

Ooit was ik fanatiek met sporten, tot heupklachten en de zware belasting op mijn werk roet in het eten gooiden. Mentale uitdagingen en langzaam aankomen in gewicht volgden. Toen ontdekte ik de kracht van voeding en beweging die bij mij past, en ik vond mijn balans terug, zonder strenge diëten.

Ik gun jou en jouw kids hetzelfde!

Ik gun jou en jouw kind ook meer energie, een slanker en gezonder lijf, en zelfverzekerd genieten met je gezin.

Samen op weg naar een gezondere levensstijl

Wil jij meer energie, een slanker én gezonder lijf en vol zelfvertrouwen genieten met jouw gezin? Laten we samen stappen zetten voor een gezondere levensstijl. Ik help je graag!

Toegewijde BGN-Gewichtsconsulent

In 2016 behaalde ik mijn diploma als gewichtsconsulent en ben ik aangesloten bij BGN, de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Deze verbintenis verplicht mij tot regelmatige bijscholing, waardoor ik altijd op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Focus op gezonde levensstijl

Mijn keuze om als BGN-gewichtsconsulent te werken, is gebaseerd op mijn overtuiging om geen maaltijdvervangers of afslankproducten te promoten. Mijn aanpak richt zich op het bevorderen van een gezond beweeg- en voedingspatroon. Ik omarm de visie van Puur Gezond, waarbij koken met pure, gezonde ingrediënten centraal staat, zonder de smaakvolle momenten zoals een gebakje op een verjaardag op te offeren.

Veelzijdige ervaring

Naast mijn rol als zelfstandig gewichtsconsulent, heb ik ervaring opgedaan als bewegingsagoog bij een instelling voor mensen met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarnaast deel ik mijn kennis als Pilates- en Body Balans-instructeur.

Opleiding en cursussen

N

2017 BGN-gewichtsconsulent

N

2017 BGN specialisatie Kind en voeding

N

2020 PuurGezond de overgang door

N

2020 Slaapcoach

N

2021 Leef je dagen PuurGezond

N

2021 PuurGezond Adviezen voor ouderen

N

2022 Aplusopleidingen Module Ouderen : Voeding, Beweging & Veiligheid

N

2023 Aplusopleidingen Psyche en Gewicht

Gewichtsconsulent Kim is aangesloten bij:

Verder is mijn praktijk ook te vinden op www.afslankhulp-info.nl.

Contact

Gewichtsconsulent Kim
Hoenderweg 8
4697BK Sint-Annaland

06-53719286
info@gewichtsconsulentkim.nl

 

KVK 65721470

Algemene voorwaarden

Gratis recepten

Download mijn gratis e-book met makkelijke, gezonde én lekkere recepten voor het hele gezin. Daarna ontvang je van mij regelmatig nieuwe tips, inspiratie en aanbiedingen in je mailbox.

Volg mij op social media