Gratis E-book: 85 snelle & gezonde recepten voor drukke moeders! ūüć≤

Start je dag met een glimlach en ontdek hoe je eenvoudig

Gezond kunt Genieten.

Download nu!

Afvallen zonder apart te gaan koken voor jezelf of jouw gezin?

Je ben helemaal klaar met dat jojo-effect en strenge di√ęten

En je wil graag blijven genieten van een frietje mayo of een stukje taart, maar ook gewicht verliezen?

Ik geloof dat het kan! Gezond eten, genieten, maar ook afvallen. Download mijn gratis e-book met makkelijke, gezonde én lekkere recepten voor het hele gezin en ontvang tips om af te vallen.

Ja, ik meld me aan
 
Voornaam
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, bewegingsagoog, kindereetcoach en slaapcoach. Ik woon samen met mijn vriend Bjorn, zoon Cas en dochter Bo in Sint-Annaland (gemeente Tholen) 

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht √©n dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge di√ęten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!

Wil jij meer energie, een slanker én gezonder lijf en vol zelfvertrouwen genieten met jouw gezin? Ik help je graag!

Voordat ik bij Kim begon met het programma Gezond Genieten had ik twijfels. Ik dacht dat ik het zelf wel kon. Dus het was een enorme stap om te zetten en te beginnen maar na de intake waarin Kim alles goed uitlegt ben ik gelijk begonnen met de tips. Tot nu ben ik 9 kilo afgevallen met Gezond Genieten. Ik ga nu zelf verder maar weet dat ik Kim altijd kan bereiken voor advies. De begeleiding van Kim dan ook zeker aan raden.

Mariet

Ik vind het programma makkelijk om te volgen, er zijn veel recepten. Wel is het even wennen aan de volkorenproducten maar het is nu goed te doen. Kim is duidelijk, vriendelijk en recht door zee. En na een dipje zeker motiverend. Kim geeft overal een positieve draai aan.

Sarina

Het grootste probleem waar ik mee zat, is dat ik mezelf te zwaar vond. Ik wilde mijn gewicht graag naar een gezond gewicht krijgen zonder dat ik met shakes of pillen aan de slag moest om af te vallen. Ik wilde voor mijn kids gewoon met het eten bezig kunnen zijn. Door de begeleiding van Kim kreeg ik inzicht in hoe ik op een normale gezonde manier kan eten en bewegen en toch kan afvallen.

Marion