Gezond Genieten

Hét programma voor moeders die klaar zijn met diëten en gewoon lekker willen genieten, maar ook afvallen!

Als moeder houd je heel veel ballen hoog. Een baan of eigen bedrijf, je gezin, het huishouden en een sociaal leven. Voor een ander zorgen gaat je goed af, maar tijd maken voor jezelf is lastig. Jouw energie en balans is soms ver te zoeken en regelmatig denk je: “ik wil gezonder leven en wat kilo’s afvallen zonder diëten, maar hoe?” Het is tijd voor verandering. Met mijn Gezond Genieten programma help ik jouw graag naar een gezonde leefstijl die bij jouw en je gezin past.

Herken jij dit?

 • Je voelt je soms onzeker over je lichaam.

 • Je bent snel buiten adem wanneer je met je kinderen aan het spelen bent.

 • Je hebt al diverse diëten geprobeerd, maar het lukt niet om balans te vinden.

 • Je wilt graag het goede voorbeeld zijn voor je kinderen.

En wil jij dit?

 • Je wilt graag blijven genieten van lekkere dingen en niet apart koken voor jouw gezin.

 • Je verlangt naar meer energie en meer tijd voor jezelf.

 • Je wilt niet de hele dag bezig zijn met je voeding, maar wel graag afvallen.

Gezond Genieten en toch afvallen zonder diëten? Ja, het kan!

Gezond Genieten leer je zo:

Tijdens mijn Gezond Genieten programma ga je samen met mij 12 weken lang aan de slag om stap voor stap jouw leefstijl te veranderen. Geen streng dieet, maar met adviezen die passen bij jou en jouw gezin!

Tijdens de intake bespreken we jouw voedings-,  beweegpatroon en slaappatroon. We bekijken samen waar jouw valkuilen liggen. Vervolgens krijg je van mij een persoonlijk advies en bespreken we tijdens vervolg consulten hoe je er voor staat en waar je tegenaan loopt.

Naast de individuele gesprekken krijg je van mij wekelijks tips en opdrachten in de mail om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Je ontvangt het boek Puur Gezond – slank in 8 stappen ter ondersteuning en inspiratie.

Verder krijg je toegang tot de Gezond Genieten Facebookgroep, waar je samen met andere gemotiveerde moeders vragen kunt stellen, maar ook successen en ervaringen kunt delen. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen en het werkt ook als een fijne stok achter de deur.

Thema’s die aan bod komen zijn onder andere:

=

Gezond ontbijten

=

Met plezier bewegen

=

Ontspanning

=

Lekker en gezond snacken

=

Snel en gezond dineren

=

Maak je eigen weekmenu

Jouw resultaat:

N

Je lievelingsjurk of broek past weer

N

Je kan op lastige momenten de juiste keuzes maken

N

Je zit weer lekker in je vel

N

Je kijkt tevreden in de spiegel

N

Je zit vol energie en kan weer lekker spelen met je kids

N

Je hoeft nooit meer op dieet

Bijna zitten mijn eerste 12 weken erop met super resultaat. Kim helpt je goed geeft handvaten waar nodig . Ook het programma is echt een aanrader . Het is vol te houden en je kunt in de app aangeven wat je wel en niet lust. Omdat het zo goed gaat blijf ik nog een jaar bij Kim , ik weet namelijk van mezelf dat ik er nog niet klaar voor ben om het zelf te doen.  Ik ben bijna 8 kg kwijt en das top. Weeg nu nog boven de 100 maar wil in de komende periode hieronder komen . Dus wil je gezond leren eten en gezond het nieuwe jaar in is dit een echte aanrader . En het allerbelangrijkst is dat je het zelf moet doen. Uiteraard is sporten ook erg belangrijk hierbij. Maar dat kan Kim als geen ander goed uitleggen .
Liz

Voordat ik bij Kim begon met het programma Gezond Genieten had ik twijfels. Ik dacht dat ik het zelf wel kon. Dus het was een enorme stap om te zetten en te beginnen maar na de intake waarin Kim alles goed uitlegt ben ik gelijk begonnen met de tips. Voor de intake liep ik het meeste tegen de continue strijd aan met de kilo’s en daar wilde ik vanaf. Doordat Kim alles goed uitlegt en de tijd voor je neemt ging ik anders kijken naar mijn eten en mijn eetpatroon. Ik kan het goed volhouden. Het voelt niet als dieet en kan echt genieten van mijn eten.  Tot nu ben ik 9 kilo afgevallen met Gezond Genieten.

Mariet

Mijn grootste probleem zat hem in het hele dagen eten/snaaien zonder bewust te zijn wat ik allemaal at in een emotionele tijd, dit ook al troost zocht. De inzichten die ik heb gekregen is dat gezonde dingen je juist meer voldoening/smaak geven en je in ‘ontspannen’ en bewegen ook veel kwijt kan. Ik ben hier door meer gaan bewegen en muziek gaan luisteren, meer op vaste tijden gaan eten. Met als resultaat dat er nu 8 kilo af is. Ik was van te voren bang dat ik het niet vol zou gaan houden maar heb door de app die heel duidelijk is en veel mogelijkheden laat zien hier goed balans in kunnen vinden. Met soms ook een mindere dag.  Door de positieve begeleiding van Kim, die niet oordeelt maar mee denkt en positief stimuleert is de draad weer oppakken een stuk makkelijker. 
Lidia

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, bewegingsagoog en moeder van Cas en Bo.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!

Gezond Genieten VIP

Met intake en 5 1:1 coachmomenten
297
 • Een 1 op 1 intakegesprek om jouw persoonlijke leefstijl en vragen te bespreken, met concrete tips om aan de slag te gaan
 • Persoonlijke voedingsanalyse en advies
 • Persoonlijk op maat gemaakt voedingsmenu inclusief boodschappenlijst in voedingsapp
 • Wekelijks contactmomenten
 • 5 1:1 coachmomenten om jouw persoonlijke vragen en valkuilen te bespreken
 • Het boek Puur Gezond – Slank in 8 stappen, voor ondersteuning en inspiratie
 • Q&A’s
 • BONUS: Samen Gezond beweegvideo’s
 • BONUS: 3 maanden lang toegang tot de Samen Gezond Facebookgroep voor vragen en extra mindsettips
 • Vergoeding via de zorgverzekeraar is mogelijk voor de 1 op 1 gesprekken, afhankelijk van jouw aanvullende pakket! Klik hier voor meer info.
 • Aanvullend op het programma is ook personal training mogelijk. Heb je hiervoor interesse? Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen Gezond Genieten en Gezond Genieten VIP

Bij Gezond Genieten krijg je wel een persoonlijk advies, maar is de begeleiding daarna vooral online in de app of in de Facebook groep.

Bij Gezond Genieten VIP krijg je een persoonlijke intake en meer persoonlijke begeleiding door 5  1:1 coachmomenten.  We kunnen hierbij dus om de week afspreken, waardoor jij nog meer uit het programma kunt halen. Deelnemers aan VIP behalen meestal meer resultaat in dezelfde tijd.

Is vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk van het programma?

Voor de persoonlijke gesprekken in het VIP programma is in veel gevallen vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. De voorwaarden zijn echter bij elke verzekeraar weer anders, dus neem contact op om te bespreken of er voor jou vergoeding mogelijk is.

Moet ik naar jouw praktijk komen voor de persoonlijke gesprekken?

Nee hoor, dat mag wel, maar het hoeft niet. De persoonlijke gesprekken kunnen ook door middel van videobellen, je krijgt van mij dan een link waarmee je op je computer, tablet of telefoon kunt inloggen om mij te spreken.

Wat is de voedingsapp?

Met de Voedingsapp van VYTAL kan ik jou nog beter begeleiden naar een gezonder voedingspatroon. In deze app kun jij zoeken naar 1500+ recepten, krijg je van mij dagmenu’s en kan ik met jou meekijken en feedback geven. Op deze manier kun jij stap voor stap (zonder dieet) gaan werken aan een andere leefstijl en wordt het een stuk makkelijker om af te vallen, maar ook lekker te blijven genieten.

Kan mijn gezin mee eten?

Jazeker. In de app van Vytal kun je zelf de gerechten aanpassen naar wat je wilt eten maar ook kun je per recept de portiegrootte (het aantal personen/kids) aangeven.