Gezond Genieten

Hét programma voor moeders die klaar zijn met diëten en gewoon lekker willen genieten, maar ook afvallen!

Als moeder houd je heel veel ballen hoog. Een baan of eigen bedrijf, je gezin, het huishouden en een sociaal leven. Voor een ander zorgen gaat je goed af, maar tijd maken voor jezelf is lastig. Jouw energie en balans is soms ver te zoeken en regelmatig denk je: “ik wil gezonder leven en wat kilo’s afvallen, maar hoe?” Het is tijd voor verandering. Met mijn Gezond Genieten programma help ik jouw graag naar een gezonde leefstijl die bij jouw en je gezin past.

Herken jij dit?

 • Je voelt je soms onzeker over je lichaam.

 • Je bent snel buiten adem wanneer je met je kinderen aan het spelen bent.

 • Je hebt al diverse diëten geprobeerd, maar het lukt niet om balans te vinden.

 • Je wilt graag het goede voorbeeld zijn voor je kinderen.

En wil jij dit?

 • Je wilt graag blijven genieten van lekkere dingen en niet apart koken voor jouw gezin.

 • Je verlangt naar meer energie en meer tijd voor jezelf.

 • Je wilt niet de hele dag bezig zijn met je voeding, maar wel graag afvallen.

Gezond Genieten en toch afvallen? Ja, het kan!

Gezond Genieten leer je zo:

Tijdens het Gezond Genieten programma ga je samen met mij 12 weken lang aan de slag om stap voor stap jouw leefstijl te veranderen. Geen streng dieet, maar met adviezen die passen bij jou en jouw gezin!

Tijdens de intake bespreken we jouw voedings- en bewegingspatroon en bekijken we waar jouw valkuilen liggen. Vervolgens krijg je van mij een persoonlijk advies en bespreken we tijdens vervolg consulten hoe je er voor staat en waar je tegenaan loopt.

Naast de individuele gesprekken krijg je van mij wekelijks tips en opdrachten in de mail om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Je ontvangt het boek Puur Gezond – slank in 8 stappen ter ondersteuning en inspiratie.

Verder krijg je toegang tot de Gezond Genieten Facebookgroep, waar je samen met andere gemotiveerde moeders vragen kunt stellen, maar ook successen en ervaringen kunt delen. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen en het werkt ook als een fijne stok achter de deur.

Thema’s die aan bod komen zijn onder andere:

=

Gezond ontbijten

=

Met plezier bewegen

=

Ontspanning

=

Lekker en gezond snacken

=

Snel en gezond dineren

=

Maak je eigen weekmenu

Jouw resultaat:

N

Je lievelingsjurk of broek past weer

N

Je kan op lastige momenten de juiste keuzes maken

N

Je zit weer lekker in je vel

N

Je kijkt tevreden in de spiegel

N

Je zit vol energie en kan weer lekker spelen met je kids

N

Je hoeft nooit meer op dieet

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, bewegingsagoog en moeder van Cas en Bo.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!

Gezond Genieten BASIS

Met intake en 3 vervolg gesprekken
197
 • Een 1 op 1 intakegesprek om jouw persoonlijke leefstijl en vragen te bespreken, met concrete tips om aan de slag te gaan
 • Persoonlijke voedingsanalyse en advies
 • 3 vervolg gesprekken om jouw persoonlijke vragen en valkuilen te bespreken
 • Wekelijks een nieuwe les met informatie en opdrachten in je mailbox
 • 3 maanden lang toegang tot de Samen Gezond Facebookgroep voor vragen en extra tips
 • Coaching in de Facebookgroep
 • Het boek Puur Gezond – Slank in 8 stappen, voor ondersteuning en inspiratie
 • BONUS: Samen Gezond beweegvideo’s
 • BONUS: Gratis recepten, dagmenu’s en persoonlijke begeleiding via de Vytals App
 • Vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk voor de 1 op 1 gesprekken, afhankelijk van jouw aanvullende pakket! Klik hier voor meer info.
 • Aanvullend op het programma is ook personal training mogelijk. Heb je hiervoor interesse? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gezond Genieten VIP

Met intake en 6 vervolg gesprekken
297
 • Een 1 op 1 intakegesprek om jouw persoonlijke leefstijl en vragen te bespreken, met concrete tips om aan de slag te gaan
 • Persoonlijke voedingsanalyse en advies
 • 6 vervolg gesprekken om jouw persoonlijke vragen en valkuilen te bespreken
 • Wekelijks een nieuwe les met informatie en opdrachten
 • 3 maanden lang toegang tot de Samen Gezond Facebookgroep voor vragen en extra tips
 • Coaching in de Facebookgroep
 • Het boek Puur Gezond – Slank in 8 stappen, voor ondersteuning en inspiratie
 • BONUS: Samen Gezond beweegvideo’s
 • BONUS: Gratis recepten, dagmenu’s en persoonlijke begeleiding via de Vytals App
 • Vergoeding via de zorgverzekeraar is mogelijk voor de 1 op 1 gesprekken, afhankelijk van jouw aanvullende pakket! Klik hier voor meer info.
 • Aanvullend op het programma is ook personal training mogelijk. Heb je hiervoor interesse? Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen Gezond Genieten ONLINE, BASIS en VIP?

Bij Gezond Genieten ONLINE krijg je wel een persoonlijk advies, maar is de begeleiding daarna vooral online in de app of in de Facebook groep.

Bij Gezond Genieten BASIS krijg je een uitgebreide persoonlijke intake en zijn er totaal 3 persoonlijke vervolg gesprekken. De eerste is ongeveer 2 weken na de intake, de tweede ongeveer 4 weken later en de derde ook weer 4 weken later.

Bij Gezond Genieten VIP krijg je ook de persoonlijke intake, maar meer persoonlijke begeleiding, totaal 6 vervolg gesprekken. We kunnen hierbij dus om de week afspreken, waardoor jij nog meer uit het programma kunt halen. Deelnemers aan VIP behalen meestal meer resultaat in dezelfde tijd.

Is vergoeding via de zorgverzekeraar mogelijk van het programma?

Voor de persoonlijke gesprekken in het BASIS en VIP programma is in veel gevallen vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. De voorwaarden zijn echter bij elke verzekeraar weer anders, dus neem contact op om te bespreken of er voor jou vergoeding mogelijk is.

Moet ik naar jouw praktijk komen voor de persoonlijke gesprekken?

Nee hoor, dat mag wel, maar het hoeft niet. De persoonlijke gesprekken kunnen ook door middel van videobellen, je krijgt van mij dan een link waarmee je op je computer, tablet of telefoon kunt inloggen om mij te spreken.

Wat is de Vytals App?

Met de Vytals App kan ik jou nog beter begeleiden naar een gezonder voedingspatroon. In deze app kun jij zoeken naar 1500+ recepten, krijg je van mij dagmenu’s en kan ik met jou meekijken en feedback geven. Op deze manier kun jij stap voor stap (zonder dieet) gaan werken aan een andere leefstijl en wordt het een stuk makkelijker om af te vallen, maar ook lekker te blijven genieten.

Kan mijn gezin mee eten?

Jazeker. In de app van Vytal kun je zelf de gerechten aanpassen naar wat je wilt eten maar ook kun je per recept de portiegrootte (het aantal personen/kids) aangeven.