Het is tijd voor verandering. Ik help je graag!

Het programma Gezond Genieten

(voor moeders)

Wil jij:

  • een gezond gewicht bereiken
  • je lievelingsbroek weer passen
  • loze momenten weten op te vullen en niet gaan zitten snaaien
  • weer met plezier bewegen
  • samen met je gezin genieten van heerlijke gerechten

Door samen met je gezin Gezond te Genieten kun jij als moeder je weer gezond en energiek voelen en weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken. 

Lees hier meer over mijn programma, speciaal voor moeders zoals jij die een gezonde en gelukkige leefstijl willen bereiken én vol houden.

Ik ben Kim Heijboer en samen met mijn vriend Bjorn, zoon Cas en dochter Bo woon ik in Sint-Annaland (gemeente Tholen). Ik ben BGN-gewichtsconsulent, kindereetcoach, slaapcoach en bewegingsagoog.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Afvallen zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou en jouw kind ook!

Wil jij als moeder meer energie, een slanker én gezonder lijf en vol zelfvertrouwen genieten met jouw gezin? Ik help je graag.

Ga samen met mij aan de slag tijdens 1 van mijn workshops

Regelmatig organiseer ik informatieve workshops over allerlei thema’s. Denk aan gezond lunchen, lekker en gezond eten met je gezin of gezond de overgang door.

Of begin alvast met één van mijn e-books

gezond genieten in december

Contact

Gewichtsconsulent Kim
Hoenderweg 8
4697BK Sint-Annaland

06-53719286
info@gewichtsconsulentkim.nl

 

KVK 65721470

Algemene voorwaarden

Gratis weekmenu

Download mijn gratis weekmenu met makkelijke, gezonde én lekkere recepten voor het hele gezin. Daarna ontvang je van mij regelmatig nieuwe tips, inspiratie en aanbiedingen in je mailbox.

Volg mij op social media