Gezond Genieten

Ga voor de lange termijn!

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen of gewoon wilt genieten van een gezondere levensstijl, mijn programma Gezond Genieten biedt je de tools en 1:1 begeleiding om jouw doelen te bereiken.

Ga voor iets extra's

Wil je extra begeleiding tijdens het programma met bewegen. Dat kan. Naast BGN-gewichtsconsulent ben ik al meer dan 20 jaar bewegingsagoog. Ik kijk graag met je meer naar de mogelijkheden van bewegen.

Programma Gezond Genieten voor vrouwen

Vind balans en energie

Als drukke vrouw ben je constant bezig met het jongleren van verschillende taken. Je hebt een baan of eigen bedrijf, zorgt voor je gezin, houdt het huishouden draaiende en probeert ook nog een sociaal leven te onderhouden. Je bent een kei in het zorgen voor anderen, maar het vinden van tijd voor jezelf is een uitdaging. Het resultaat? Je energie en balans zijn soms ver te zoeken, en regelmatig denk je: “Ik wil graag gezonder leven en wat kilo’s kwijtraken, maar hoe doe ik dat zonder strenge diëten?”

Het is tijd voor verandering. Met mijn Gezond Genieten programma ben ik er om jou te helpen naar een gezondere leefstijl die perfect bij jou en je gezin past. Geen gedoe met ingewikkelde diëten, maar een programma dat draait om gezond genieten. Samen zullen we werken aan het vinden van de juiste balans, het maken van bewuste voedingskeuzes en het integreren van plezierige beweging in je dagelijkse leven. Lees hier de voordelen van mijn programma Gezond Genieten

Het is jouw tijd om te stralen en te zorgen voor je eigen welzijn. Laten we samen aan de slag gaan en jouw gezonde leefstijl realiseren.”

Je voelt je weer zelfverzekerd en comfortabel in je eigen lichaam

Je kijkt tevreden naar jezelf in de spiegel en straalt zelfvertrouwen uit

Je zit vol energie om de dag door te komen

Alle diëten kunnen de prullenbak in

Gezondere leefstijl voor vrouwen

Vergroot zelfvertrouwen en balans

Herken jij jezelf hierin?

Soms voel je je onzeker over je lichaam en merk je dat je snel buiten adem raakt wanneer je met je kinderen aan het spelen bent. Ondanks dat je al verschillende diëten hebt geprobeerd, lukt het je niet om de juiste balans te vinden. Je hebt echter de wens om het goede voorbeeld te zijn voor je kinderen en een gezondere leefstijl na te streven.

Je bent niet alleen in deze strijd. Veel vrouwen ervaren vergelijkbare uitdagingen. Maar weet je, het is nooit te laat om een positieve verandering door te voeren. Met mijn begeleiding help ik jou graag om een gezondere leefstijl te creëren en jouw zelfvertrouwen te vergroten.

Samen zullen we werken aan het vinden van de juiste balans in voeding en beweging, zodat je je energieker en sterker zult voelen. We zullen geen strenge diëten volgen, maar in plaats daarvan focussen op Gezond Genieten en het maken van duurzame veranderingen die bij jou en je gezin passen.

Jij verdient het om je goed te voelen in je eigen lichaam en het goede voorbeeld te geven aan je kinderen. Laten we samen aan de slag gaan en stap voor stap werken aan een gezondere leefstijl die bij jou past.”

Gezond Genieten en afvallen: Vind de juiste balans voor jou

Ik begrijp je volledig!

Je wilt graag blijven genieten van lekkere dingen en niet apart koken voor je gezin. Bovendien verlang je ernaar meer energie en tijd voor jezelf. Ik begrijp dat je niet de hele dag bezig wilt zijn met je voeding, maar wel graag wilt afvallen.

Laat mij je helpen bij het vinden van de juiste balans. Ik geloof sterk in een benadering waarbij je kunt blijven genieten van lekker eten, zonder dat dit ten koste gaat van je gewichtsdoelen. Samen zullen we werken aan een plan dat past bij jouw levensstijl en voorkeuren, zodat je kunt afvallen op een haalbare en gezonde manier.

Daarom geloof ik sterk in een aanpak die draait om gezond genieten en het vinden van balans. Het gaat niet om het volgen van strikte regels of restricties, maar om het maken van bewuste keuzes die bijdragen aan jouw welzijn en gewichtsdoelen.

Samen zullen we werken aan een plan dat past bij jouw levensstijl en voorkeuren. Je zult ontdekken hoe je met eenvoudige aanpassingen in je voedingspatroon en een slimme planning tijd kunt besparen en toch kunt genieten van lekker eten. We zullen ook kijken naar manieren om meer energie vrij te maken voor jezelf, zodat je kunt investeren in jouw eigen welzijn.

Mijn doel is om jou te helpen af te vallen op een gezonde en haalbare manier, zonder dat het je hele leven in beslag neemt. Laten we samen aan de slag gaan en jouw wensen realiseren.

Over mij

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, bewegingsagoog en moeder van Cas en Bo.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!

Gezond Genieten en toch afvallen zonder diëten?

Ja, het kan!

Jouw resultaat:

N

Je favoriete jurk of broek past weer als gegoten

N

Je kunt op moeilijke momenten de juiste keuzes maken voor je gezondheid

N

Je voelt je weer zelfverzekerd en comfortabel in je eigen lichaam

N

Je kijkt tevreden naar jezelf in de spiegel en straalt zelfvertrouwen uit

N

Je zit vol energie en kunt weer volop genieten van speelmomenten met je kinderen

N

Je hoeft nooit meer aan een dieet te beginnen om je doelen te bereiken

Succesverhalen

Bijna zitten mijn eerste 12 weken erop met super resultaat. Kim helpt je goed geeft handvaten waar nodig . Ook het programma is echt een aanrader . Het is vol te houden en je kunt in de app aangeven wat je wel en niet lust. Omdat het zo goed gaat blijf ik nog een jaar bij Kim , ik weet namelijk van mezelf dat ik er nog niet klaar voor ben om het zelf te doen.  Ik ben bijna 8 kg kwijt en das top. Weeg nu nog boven de 100 maar wil in de komende periode hieronder komen . Dus wil je gezond leren eten en gezond het nieuwe jaar in is dit een echte aanrader . En het allerbelangrijkst is dat je het zelf moet doen. Uiteraard is sporten ook erg belangrijk hierbij. Maar dat kan Kim als geen ander goed uitleggen .

Liz

Voordat ik bij Kim begon met het programma Gezond Genieten had ik twijfels. Ik dacht dat ik het zelf wel kon. Dus het was een enorme stap om te zetten en te beginnen maar na de intake waarin Kim alles goed uitlegt ben ik gelijk begonnen met de tips. Voor de intake liep ik het meeste tegen de continue strijd aan met de kilo’s en daar wilde ik vanaf. Doordat Kim alles goed uitlegt en de tijd voor je neemt ging ik anders kijken naar mijn eten en mijn eetpatroon. Ik kan het goed volhouden. Het voelt niet als dieet en kan echt genieten van mijn eten.  Tot nu ben ik 9 kilo afgevallen met Gezond Genieten.

Mariet

Mijn grootste probleem zat hem in het hele dagen eten/snaaien zonder bewust te zijn wat ik allemaal at in een emotionele tijd, dit ook al troost zocht. De inzichten die ik heb gekregen is dat gezonde dingen je juist meer voldoening/smaak geven en je in ‘ontspannen’ en bewegen ook veel kwijt kan. Ik ben hier door meer gaan bewegen en muziek gaan luisteren, meer op vaste tijden gaan eten. Met als resultaat dat er nu 8 kilo af is. Ik was van te voren bang dat ik het niet vol zou gaan houden maar heb door de app die heel duidelijk is en veel mogelijkheden laat zien hier goed balans in kunnen vinden. Met soms ook een mindere dag.  Door de positieve begeleiding van Kim, die niet oordeelt maar mee denkt en positief stimuleert is de draad weer oppakken een stuk makkelijker.

Lidia

Wacht niet langer. Start vandaag.

Toch nog een vraag? Stel hem hieronder.