Wacht! Ik heb nog een super toffe bonus voor je!

Super leuk dat je de 10 tips om gezond (en lekker) te genieten met je kids hebt aangevraagd met praktische tips en gezonde recepten. Binnen een paar minuten ontvang je deze in je mailbox. Check voor de zekerheid ook je spam of ongewenste inbox.

 

Wil jij gezonde ontbijt recepten voor jouw kids?

Dan heb ik naast mijn 10 tips ook nog een toffe bonus voor je!

Wat dit is?

Een eenmalige korting op mijn e-book ‘Gezond ontbijten met kids – van peuter tot puber -‘ 

Alleen NU van €7,95 voor slechts €4,95.

Hey, ik ben Kim en het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.
In dit e-book heb ik allerlei lekkere, gezonde én makkelijke recepten verzameld, waar jij met je kind heerlijk van kunt genieten. Ook deel ik praktische en simpele tips om het ontbijtritueel weer gezellig én rustig te laten verlopen.

E-book ‘Gezond ontbijten met kids – van peuter tot puber -‘

Alleen NU van € 7,95 voor slechts € 4,95!

Mijn ervaring met kindereetcoach Kim:

De eerste keer dat ik bij Kim  kwam had ik best wel twijfels. Gaat dit mij wel lukken? Is dit niet te hoog gegrepen voor me? Hoe denken de mensen in mijn omgeving erover? Maar dat is tot nu toe allemaal heel erg meegevallen. Ik ben ondertussen 6,5 kg afgevallen en dat is mij alles meegevallen. Dit komt ook o.a. door de werkwijze van Kim. D.m.v. de opdrachten, die je elke keer meekrijgt als ‘huiswerk’, wordt je je erg bewust van bepaalde dingen. Ik wist bijv. niet, voordat ik hier aan begon, dat er in 1 pak hagelslag wel 100 (!) suikerklontjes zitten.

Bij Kim gaat het niet alleen over het groeien naar een gezond gewicht, maar ook over een gezondere leefstijl aannemen en deze blijven volhouden! Zelf ben ik er steeds meer over na gaan denken: waarom is het zo belangrijk dat ik afval? Ik denk dat het vooral belangrijk is, om af te vallen in mijn jongere jaren, omdat je er later waarschijnlijk geen zin en tijd in kan/wil stoppen en natuurlijk omdat het beter is om af te vallen wanneer je nog jong bent dan wanneer je ouder bent, zodat je er zo lang mogelijk van kan profiteren. Tegen de andere jongeren van mijn leeftijd wil ik zeggen: probeer het eens gewoon! Het is altijd het proberen waard en zorg ervoor dat je een goede start maakt, zodat je erg gemotiveerd blijft.

Anoniem (15 jaar)