Wacht! Ik heb nog een toffe aanbieding voor je!

 

Super leuk dat jij als moeder Gezond gaat Genieten met het gratis weekmenu met boodschappenlijstje. Het weekmenu ontvang je binnen een paar minuten in je mailbox. Check voor de zekerheid ook je spam of ongewenste inbox. Kom ik in je spam terecht voeg me dan toe in je adresboek zodat ik niet als spam wordt herkend. 

Met het weekmenu ga jij zeker te weten Gezond Genieten.

Zie jij op tegen de feestdagen?

Dan heb ik naast het gratis weekmenu een toffe aanbieding voor je!

 Een éénmalige korting op mijn e-book Let today be the start of something new

Zag je voorgaande jaren op tegen de feestdagen? Nam je je elk jaar
voor om vanaf 1 januari weer gezond te gaan eten zodat je de kilo’s
van het afgelopen jaar er weer af kon krijgen? En wilde je niet dat
alleen jij gezond ging eten maar wilde je dit samen doen met je hele
gezin. Maar kwam je er na de eerste 3 maanden van het jaar achter
dat dit toch allemaal te moeilijk was om te combineren. Wacht dat niet
weer tot 1 januari maar ga vandaag gelijk van start met dit e-book.

 

Profiteer dan nu en betaal geen €19,95 maar slechts €9,95

Gezond Genieten en toch afvallen? Ja, het kan!

De Sint is in augustus nog niet in het land maar de schappen in de winkels zijn weer ruim gevuld met kruidnoten, taai taai, schuimpjes en speculaas. Voorkom je dat de kilo’s eraan vliegen

 En nee, je hoeft dit jaar niet weer te wachten tot 1 januari om deze kilo’s er weer af te krijgen. In dit e-book vertel ik mijn ervaring en tips zodat jij er voor kunt zorgen dat de kilo’s er juist niet aankomen. Dit e-book bevat een maandmenu met 46 uitgewerkte recepten. 

Dit e-book bevat 4 weekmenu’s. Eigenlijk ben ik helemaal niet van de weekmenu’s want ja wat daarna? Ga je dan weer 4 weken hetzelfde
eten? Vandaar de tips in het e-book. Zodat ook jij weet hoe je daarna aan de slag kunt met PuurGezond eten.
En als extra recepten voor al het lekkers wat rondom de feestdagen wordt aangeboden.

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, kindereetcoach en bewegingsagoog. Ik ben moeder van mijn zoon Cas en dochter Bo.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!

Ik kan het niet, ik val toch niet af en ik hou het toch niet vol, dat waren mijn twijfels vooraf. Achteraf besef ik wanneer ik geen schop onder mijn kont had gehad en Kim tijdens het programma niet mijn stok achter de deur was geweest, mijn twijfels inderdaad waren uitgekomen. Maar door het fijne 1:1 contact met Kim en doordat ik mezelf kon zijn, kon ik wanneer nodig kon ik mijn hart luchten. Ik val nu ook echt af en ik hou het vol om minder te snaaien. Ik zou de begeleiding door Kim zeker aanraden, het gaat stapsgewijs en het is goed om te moeten terugkomen. Ze geeft je een goeie impuls om door te gaan en wanneer je even niet gemotiveerd bent, kijkt ze samen met je naar wat wel goed gaat.

Anoniem

Ik vond het moeilijk om een balans te vinden in goed en lekker eten terwijl ik wel wist wat goed is en wat slecht is. Ik wilde aan mijn gezondheid werken, ook voor in de toekomst. Daarnaast wil ik mijn kinderen ook een gezonde leefwijze meegeven. Ik heb het programma als positief ervaren. Ik voel mij fitter en slanker. Ik heb mijn doel bijna bereikt maar ik draag nu al een kledingmaat minder. Ik heb geen last van honger of trek. We eten met het hele gezin gezonder en we snoepen minder met z’n allen. Kim legt geen strenge regels op maar vrijblijvende tips en adviezen waar we gelijk mee aan de slag konden gaan. Ik raad de begeleiding van Kim aan, ze is altijd bereikbaar. De begeleiding is positief voor het hele gezin en je wordt bewust van wat je eet.

Samantha

Tijdens het programma ben ik bewuster gaan eten en hierdoor ben ik een ander eetpatroon gaan gebruiken. Nu eet ik kleinere porties en gebruik ik weinig tot geen pakjes en zakjes meer om te koken. Ik wilde afvallen, maar vooral ook lekkerder in mijn vel te zitten. Het gewicht waarmee ik begon paste niet bij me. Het afvallen is gelukt en ook mijn vetpercentage is afgenomen. Ik heb mijn doel bijna bereikt. Ik vind het programma makkelijk om te volgen, er zijn veel recepten.  Kim is duidelijk, vriendelijk en recht door zee. En na een dipje zeker motiverend. Kim geeft overal een positieve draai aan. Ik zou dit programma ook aanraden voor anderen.

Sarina

Check voor de zekerheid ook je spam of ongewenste inbox.

Kom ik in je spam terecht voeg me dan toe in je adresboek zodat ik niet als spam wordt herkend.