Wacht! Ik heb nog een toffe aanbieding voor je!

Super leuk dat je het gratis e-book met simpele, snelle en heerlijke recepten hebt aangevraagd. De recepten ontvang je binnen een paar minuten in je mailbox. Check voor de zekerheid ook je spam of ongewenste inbox.

Met deze simpele en gezonde recepten ga jij zeker te weten Gezond Genieten.

Wil jij 5 – 10 kilo afvallen in 12 weken?

Dan heb ik naast het gratis weekmenu een toffe aanbieding voor je!

Wat is dit?

Een éénmalige korting op mijn programma Gezond Genieten Online

Alleen nu van €97,00 voor slechts €67,00

Gezond Genieten en toch afvallen? Ja, het kan!

Tijdens het Gezond Genieten programma ga je samen met mij 12 weken lang aan de slag om stap voor stap jouw leefstijl te veranderen. Geen streng dieet, maar met adviezen die passen bij jou en jouw gezin! Wekelijks krijg je van mij een e-mail met informatie, tips. Daarnaast ga je aan de slag met een fijne app, waarin je mega veel gezonde en lekkere recepten kunt vinden en jouw eetdagboek kunt invullen. In deze app krijg je persoonlijk advies en tips van mij, aangepast op jouw wensen en gewoontes. Verder krijg je toegang tot de Gezond Genieten Facebookgroep, waar je samen met andere gemotiveerde moeders vragen kunt stellen, maar ook successen en ervaringen kunt delen. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen en het werkt ook als een fijne stok achter de deur.

Jouw resultaat:

N

Je lievelingsjurk of broek past weer

N

Je kan op lastige momenten de bewuste keuzes maken

N

Je zit weer lekker in je vel

N

Je kijkt tevreden in de spiegel

N

Je zit vol energie en kan weer lekker spelen met je kids

N

Je hoeft nooit meer op dieet

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, kindereetcoach , bewegingsagoog en slaapcoach. Ik ben moeder van mijn zoon Cas en dochter Bo en samen met mijn vriend Bjorn wonen wij in Sint-Annaland, in dorpje in het mooie Zeeland.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!

Gezond Genieten Online

Een programma van 12 weken, alleen vandaag van €97.00 voor €67,00

Dat is dus nog geen 6euro per week, maar dan moet je wel snel beslissen!

Tijdens het programma ben ik bewuster gaan eten en hierdoor ben ik een ander eetpatroon gaan gebruiken. Nu eet ik kleinere porties en gebruik ik weinig tot geen pakjes en zakjes meer om te koken. Ik wilde afvallen, maar vooral ook lekkerder in mijn vel te zitten. Het gewicht waarmee ik begon paste niet bij me. Het afvallen is gelukt en ook mijn vetpercentage is afgenomen. Ik heb mijn doel bijna bereikt. Ik vind het programma makkelijk om te volgen, er zijn veel recepten.  Kim is duidelijk, vriendelijk en recht door zee. En na een dipje zeker motiverend. Kim geeft overal een positieve draai aan. Ik zou dit programma ook aanraden voor anderen.

Sarina

Ik vond het moeilijk om een balans te vinden in goed en lekker eten terwijl ik wel wist wat goed is en wat slecht is. Ik wilde aan mijn gezondheid werken, ook voor in de toekomst. Daarnaast wil ik mijn kinderen ook een gezonde leefwijze meegeven. Ik heb het programma als positief ervaren. Ik voel mij fitter en slanker. Ik heb mijn doel bijna bereikt maar ik draag nu al een kledingmaat minder. Ik heb geen last van honger of trek. We eten met het hele gezin gezonder en we snoepen minder met z’n allen. Kim legt geen strenge regels op maar vrijblijvende tips en adviezen waar we gelijk mee aan de slag konden gaan. Ik raad de begeleiding van Kim aan, ze is altijd bereikbaar. De begeleiding is positief voor het hele gezin en je wordt bewust van wat je eet.

Samantha

Ik kan het niet, ik val toch niet af en ik hou het toch niet vol, dat waren mijn twijfels vooraf. Achteraf besef ik wanneer ik geen schop onder mijn kont had gehad en Kim tijdens het programma niet mijn stok achter de deur was geweest, mijn twijfels inderdaad waren uitgekomen. Maar door het fijne 1:1 contact met Kim en doordat ik mezelf kon zijn, kon ik wanneer nodig kon ik mijn hart luchten. Ik val nu ook echt af en ik hou het vol om minder te snaaien. Ik zou de begeleiding door Kim zeker aanraden, het gaat stapsgewijs en het is goed om te moeten terugkomen. Ze geeft je een goeie impuls om door te gaan en wanneer je even niet gemotiveerd bent, kijkt ze samen met je naar wat wel goed gaat.

Anoniem