Challenge

Stralend en gezond de decembermaand door

inclusief e-book Gezond Genieten in December nu slechts €9,95

Verminder stress

Met de challenge ontwikkel je positieve gewoontes. De dagelijkse bewegingsoefeningen zijn voor iedereen toepasbaar

Ga voor de lange termijn!

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen of gewoon wilt genieten van een gezondere levensstijl, mijn programma Gezond Genieten biedt je de tools en 1:1 begeleiding om jouw doelen te bereiken.

Stralend en gezond

Mijn doel is om je te helpen je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, stress te verminderen en positieve gewoonten voor de lange termijn te ontwikkelen. Met dagelijkse bewegingsoefeningen, nuttige tips en motiverende video’s bieden we je alle tools die je nodig hebt voor een gezonde en stralende decembermaand.”

Je voelt je weer zelfverzekerd en comfortabel in je eigen lichaam

Je kijkt tevreden naar jezelf in de spiegel en straalt zelfvertrouwen uit

Je zit vol energie om de dag door te komen

Alle diëten kunnen de prullenbak in

Over mij

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, bewegingsagoog en moeder van Cas en Bo.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!

Succesverhalen

Bijna zitten mijn eerste 12 weken erop met super resultaat. Kim helpt je goed geeft handvaten waar nodig . Ook het programma is echt een aanrader . Het is vol te houden en je kunt in de app aangeven wat je wel en niet lust. Omdat het zo goed gaat blijf ik nog een jaar bij Kim , ik weet namelijk van mezelf dat ik er nog niet klaar voor ben om het zelf te doen.  Ik ben bijna 8 kg kwijt en das top. Weeg nu nog boven de 100 maar wil in de komende periode hieronder komen . Dus wil je gezond leren eten en gezond het nieuwe jaar in is dit een echte aanrader . En het allerbelangrijkst is dat je het zelf moet doen. Uiteraard is sporten ook erg belangrijk hierbij. Maar dat kan Kim als geen ander goed uitleggen .

Liz

Voordat ik bij Kim begon met het programma Gezond Genieten had ik twijfels. Ik dacht dat ik het zelf wel kon. Dus het was een enorme stap om te zetten en te beginnen maar na de intake waarin Kim alles goed uitlegt ben ik gelijk begonnen met de tips. Voor de intake liep ik het meeste tegen de continue strijd aan met de kilo’s en daar wilde ik vanaf. Doordat Kim alles goed uitlegt en de tijd voor je neemt ging ik anders kijken naar mijn eten en mijn eetpatroon. Ik kan het goed volhouden. Het voelt niet als dieet en kan echt genieten van mijn eten.  Tot nu ben ik 9 kilo afgevallen met Gezond Genieten.

Mariet

Mijn grootste probleem zat hem in het hele dagen eten/snaaien zonder bewust te zijn wat ik allemaal at in een emotionele tijd, dit ook al troost zocht. De inzichten die ik heb gekregen is dat gezonde dingen je juist meer voldoening/smaak geven en je in ‘ontspannen’ en bewegen ook veel kwijt kan. Ik ben hier door meer gaan bewegen en muziek gaan luisteren, meer op vaste tijden gaan eten. Met als resultaat dat er nu 8 kilo af is. Ik was van te voren bang dat ik het niet vol zou gaan houden maar heb door de app die heel duidelijk is en veel mogelijkheden laat zien hier goed balans in kunnen vinden. Met soms ook een mindere dag.  Door de positieve begeleiding van Kim, die niet oordeelt maar mee denkt en positief stimuleert is de draad weer oppakken een stuk makkelijker.

Lidia