Dag oud Hallo nieuw

Tijd om de balans op te maken

Het einde van het jaar is in zicht, voor veel mensen de tijd om de balans op te maken. Wat ging goed het afgelopen jaar en wat zou beter kunnen volgens jou? Ben jij niet tevreden met je gewicht en leefstijl? Zou je graag dingen aan willen passen maar vind je dit lastig omdat je niet weet hoe je dit aan kunt pakken? Maak dan een afspraak voor een eenmalig ‘dag oud, hallo nieuw’ consult. Tijdens dit consult maken we samen de balans op en krijg jij de tips en adviezen om gelijk mee aan de slag te gaan zodat jij deze kleine aanpassingen meteen door kan voeren.

Gezond Genietend het jaar afsluiten en het nieuwe jaar ingaan

WAT KOST HET? 35 euro * 

Reserveer dit consult zodat jij ook aan de slag kunt met nieuwe gewoontes. Dit is inclusief:

  • Een consult van 45 minuten

  • Een voedingsdagboekje

  • Een mapje met informatie, tips en advies

WIL JIJ VERZEKERD ZIJN VAN EEN PLEKJE, MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK. WANT VOL=VOL!

Het ‘dag oud, hallo nieuw’ consult is vrijblijvend. Het consult zal ongeveer 45 minuten duren. Voor dit consult geldt:
*Vergoeding door de zorgverzekeraar is mogelijk!

Waar? Bij mij in de praktijk Hoenderweg 8, Sint-Annaland of online via Zoom beeldbellen. 

Laat je gegevens achter via onderstaand contactformulier en ik neem z.s.m. contact met je op om je Dag oud Hallo nieuw consult in te plannen.

Even voorstellen

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, bewegingsagoog, kindervoedingscoach en moeder van Cas en Bo.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!