Gezond Genieten

Evaluatie

 

 Wat zijn de afgelopen snel voorbij gegaan. We hebben natuurlijk regelmatig contact gehad via de app en de besloten Facebookpagina maar graag zou ik willen weten hoe je het gehele programma hebt ervaren. Zou je voor mij de volgende vragen aub willen beantwoorden: 

 

  1. Wat was je grootste probleem?
  2. Welke inzichten heb je gekregen door mijn begeleiding?
  3. Wat heb je met die inzichten gedaan?
  4. Wat zijn de resultaten?
  5. Wat waren je twijfels en bezwaren voordat je aan mijn programma begon?
  6. Hoe ging het tijdens het programma?
  7. Wat vond je prettig aan mij?
  8. Zou je dit programma aanraden aan iemand anders en waarom?
  9. Wil je er nog iets aan toevoegen?

 

Zou ik jouw antwoorden in verhaalvorm mogen omzetten als een succesverhaal voor op de website en socialmedia? Dit mail ik dan eerst nog naar je terug zodat je het nogmaals kunt doorlezen en verbeteren en goedkeuren voordat ik dit plaats. En zou ik hiervoor je naam mogen gebruiken of heb je liever dat ik succesverhaal anoniem deel?

Voorbeelden van succesverhalen

Voordat ik bij Kim kwam had ik de verwachting goede begeleiding en tips te gaan krijgen om met met het hele gezin gezonder te gaan eten met als doel een aantal kilo’s af te vallen. We zijn blanco aan het programma begonnen. Het grootste probleem was dat het gewicht maar bleef stijgen. Ieder jaar kwam er wat meer bij. Ik vond het moeilijk om een balans te vinden in goed en lekker eten terwijl ik wel wist wat goed is en wat slecht is. Toch vond ik het belangrijk om iets aan mijn gewicht te gaan doen. Ik wilde aan mijn gezondheid werken, ook voor in de toekomst. Naarmate je ouder en zwaarder wordt gaan ook bepaalde kwalen een rol spelen en dat willen we voorkomen. Daarnaast wil ik mijn kinderen ook een gezonde leefwijze meegeven. Dat is denk ik gelukt, we eten en bewegen bewuster maar toch lekker. Ik heb het programma als positief ervaren. Ik voel mij fitter en slanker. Ik heb mijn doel bijna bereikt maar ik draag nu al een kledingmaat minder. Het is makkelijk om de gezonde leefwijze weer op te pakken, ook na een minder gezond moment waardoor je toch kunt genieten van een uitje zonder je schuldig te voelen. Ik heb geen last van honger of trek. Heb ik dit wel dat neem ik iets van wat ‘wel’ mag, ik kies bewuster. We eten met het hele gezin gezonder en we snoepen minder met z’n allen. Kim legt geen strenge regels op maar vrijblijvende tips en adviezen waar we gelijk mee aan de slag konden gaan. Vanuit PuurGezond is het bewuster gezond eten met het hele gezin en lekkere recepten uitproberen. We verwachten bewuster te blijven eten en te bewegen. Ik raad de begeleiding van Kim aan, ze is altijd bereikbaar. De begeleiding is positief voor het hele gezin en je wordt bewust van wat je eet.

Samantha