Afvallen met Gezond Genieten

Ook met de zomer in het vooruitzicht jouw doel bereiken?

✔ Wil jij lekker blijven genieten van lekker eten, maar ook een slanker en gezonder lichaam?

✔ Wil jij afvallen, zonder jezelf uit te hongeren of suf te sporten?

✔ Wil jij in 3 maanden 5-10 kilo afvallen, zonder streng dieet of jojo effect achteraf?

Dan is mijn programma Gezond Genieten precies wat jij nodig hebt!

 

 

Voeding, beweging & mindset

 

Tijdens Gezond Genieten hoef je niet meer na te denken over wat je nu weer moet of mag eten. Je krijgt van mij een persoonlijk afgestemd dagmenu in de voedingsapp. Dagelijks staan er maaltijden voor je klaar gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt. In de app staan 1500+ recepten, dus er is genoeg keuze en variatie mogelijk!

Afvallen en lekker in je vel zitten heeft niet alleen te maken met de juiste voeding, maar ook met voldoende bewegen en regelmatig ontspannen. Ook je mindset, oftewel jouw gedachtenpatronen, zijn van invloed op een gezond en gelukkig leven. Je krijgt van mij daarom diverse work-out video’s en wekelijks nieuwe tips in een besloten Facebook groep. Ook kun je al je vragen stellen tijdens de Q&A’s

Kortom: mijn programma Gezond Genieten is jouw kickstart om in 12 weken slanker, gezonder, maar ook gelukkiger te worden, zonder hiervoor een streng dieet te volgen. Zo creëer jij een nieuwe balans en voel jij jezelf beter dan ooit!

 

Afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Ik begeleid je met behulp van een zeer complete voedingsapp, waardoor je nu écht je doelstelling gaat bereiken!

Voedingsapp

Je krijgt een handige app, waarin je precies kunt zien wat je kan eten om jouw doelstelling te bereiken. Daarbij wordt volledig rekening gehouden met jouw wensen en voorkeuren.

Persoonlijke coaching

Via de chat kun je altijd vragen stellen aan mij. Ik ben jouw persoonlijke stok achter de deur en motiveer jou om het allerbeste uit jezelf en uit deze challenge te halen.

Even voorstellen

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, bewegingsagoog en moeder van Cas en Bo.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!

Ben jij er klaar voor?

✔ Ben jij klaar met crashdiëten, maaltijdvervangers, koolhydraatarme dieetpogingen en andere jojo ervaringen?

✔ Heb je genoeg van al je excuses waarom het nu nog niet het goede moment is om te beginnen?

✔ Wil jij een gezonde balans voor jezelf creëren waarbij je lekker kunt genieten én kunt afvallen?

✔ Ben jij klaar om vol zelfvertrouwen te stralen in een gezonder en slanker lijf?

Schrijf je dan nu in voor Gezond Genieten en start 7 juni!

Maak gebruik van mijn tijdelijke aanbieding en investeer nu slechts €67 in plaats van €97. Dat betekent dat jij voor minder dan 6 euro per week, 12 weken lang waardevolle informatie, tips, recepten, dagmenu’s én begeleiding krijgt, wat jouw leven positief kan veranderen.

Wees er snel bij!

Ik werk met een kleine groep deelnemers om zo iedereen voldoende aandacht te kunnen geven – het aantal plekken is beperkt! We starten 7 juni, doe jij mee?

Heb jij nog vragen over mijn programma Gezond Genieten? Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Gezond Genieten met Kim Challenge

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)