Challenge Gezond Genieten met Kim

BONUS

Gezond Genieten Online

Sleutel tot succes

Hoe vond je de vragen van de afgelopen dagen? Zoals je hebt gezien betekent een gezonde leefstijl niet alleen voldoende gezond eten en bewegen maar gaat het ook om een positieve mindset. Want als dat stemmetje in je hoofd blijft zeggen dat je het niet kan dan wordt het heel moeilijk om blijvend af te vallen. En daar gaan we dit keer toch voor, voor een blijvend resultaat. 

Als je een succes wilt behalen is het verstandig om je te laten lijden bijvoorbeeld door een coach. Ook ik laat me begeleiden door diverse coachen om Gewichtsconsulent Kim te laten groeien en moet elk jaar mijn scholingspunten halen vanuit de BGN om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op voedingsgebied. Zelf ben ik ook zeer geïnteresseerd over de ontwikkelingen op het gebied van bewegen. Win win dus. 

Zelfs topsporters laten zich coachen om nog beter te worden dus waarom zou jij je als moeder niet laten coachen tijdens jouw traject om bij jouw doel te komen? 

Gezond Genieten Online: 

  • Persoonlijke voedingsanalyse en advies
  • Wekelijks een nieuwe les met informatie en opdrachten in je mailbox
  • 3 maanden lang toegang tot de Samen Gezond Facebookgroep voor vragen en extra tips
  • Coaching in de Facebookgroep
  • BONUS: Samen Gezond beweegvideo’s
  • BONUS: Gratis recepten, dagmenu’s en persoonlijke begeleiding via de Vytal voedingsapp

Extra BONUS tot maandagavond 23:59  uur krijg je Gezond Genieten Online met een korting van 50% inclusies het e-book Let today be the start of something new t.w.v. €19,95. Klik hier voor de Gezond Genieten met Kim challenge aanbieding.