Als moeder heb je al meerdere diëten geprobeerd. En misschien al 100 keer gezegd dat je geen volgend dieet meer gaat starten. Afvallen met afslankpillen, maaltijdshakes gaan zeker goed maar daarna lukt het je niet om op gewicht te blijven. Je bent er helemaal klaar mee. 

Herken jij dit?

  • Je bent helemaal klaar met diëten

  • Je weet hoe je moet afvallen maar je bent op zoek naar een blijvend gezonde oplossing

  • Je ziet door de bomen het bos niet meer, zoveel verschillende informatie over gezonde voeding

  • Je wil graag veranderen maar weet niet goed waar je moet beginnen.

En wil jij dit?

  • Nooit meer op dieet

  • Dat je kleding lekker zit

  • Een start naar een blijvend gezond gewicht

  • Een gezonde balans zodat je kunt blijven genieten op verjaardagen of BBQ’s

Gezond Genieten en toch afvallen zonder diëten? Ja, het kan!

Start met Gezond Genieten doe je zo:

Tijdens mijn programma start met Gezond Genieten ga je 4 weken aan de slag met mijn voedingsapp. Verder krijg je toegang tot de Gezond Genieten Facebookgroep, waar je samen met andere gemotiveerde moeders vragen kunt stellen, maar ook successen en ervaringen kunt delen. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen en het werkt ook als een fijne stok achter de deur. In deze groep deel ik je mijn mindsettips en deel ik elke week een beweegvideo.

Tijdens de intake analyseer ik  jouw voedings-,  beweegpatroon en slaappatroon. We bekijken samen waar jouw valkuilen liggen. Vervolgens ontvang je van mij een persoonlijk op maat gemaakt voedingsmenu aangepast op de wensen vanuit jouw intake. 

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, kindereetcoach, bewegingsagoog en moeder van Cas en Bo.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!

Voordat ik bij Kim begon met het programma Gezond Genieten had ik twijfels. Ik dacht dat ik het zelf wel kon. Dus het was een enorme stap om te zetten en te beginnen maar na de intake kon ik  het goed volhouden. Het voelt niet als dieet en kan echt genieten van mijn eten.

Tot nu ben ik 9 kilo afgevallen met Gezond Genieten. Ik ga nu zelf verder maar weet dat ik Kim altijd kan bereiken voor advies. De begeleiding van Kim dan ook zeker aan raden.

Mariet

Ik ben bijna 8 kg kwijt en das top. Weeg nu nog boven de 100 maar wil in de komende periode hieronder komen . Dus wil je gezond leren eten en gezond het nieuwe jaar in is dit een echte aanrader . En het allerbelangrijkst is dat je het zelf moet doen. Uiteraard is sporten ook erg belangrijk hierbij. Maar dat kan Kim als geen ander goed uitleggen .

Liz

Veelgestelde vragen
Kan mijn gezin mee eten?

Jazeker. In de app van Vytal kun je zelf de gerechten aanpassen naar wat je wilt eten maar ook kun je per recept de portiegrootte (het aantal personen/kids) aangeven. 

Krijg ik persoonlijke begeleiding?

Ja, zeker! Elke week hebben we een contactmoment en in de besloten Facebookgroep Samen Gezond zijn er Q&A’s waar je je vragen kunt stellen.

Kan ik elke dag starten met het programma Start met Gezond Genieten?

Jazeker, zodra ik je intake heb ontvangen, maak ik alles in orde en kun jij gelijk starten.

Is dit programma alleen voor moeders?

Nee, ook als je geen kids hebt kun je het programma Start met Gezond Genieten volgen.

Als ik iets niet lust of wanneer ik allergisch ben zijn er dan vervangers?

Zeker wordt er hiermee rekening gehouden.