Tijdelijke aanbieding

Gezond Genieten 

Hét programa voor moeders die klaar zijn met diëten en gewoon lekker willen genieten, maar ook afvallen!

Gezond Genieten en toch afvallen? Ja, het kan!

Gezond Genieten is hét programma om een gezonde en gelukkige leefstijl te bereiken, die je ook nog eens makkelijk kunt volhouden. 12 weken lang ga je met mij aan de slag om stap voor stap jouw leefstijl te veranderen. Niet met een streng dieet, maar met adviezen die passen bij jou en je gezin! Jouw resultaat: meer energie, lekker in je vel en eindelijk blijvend resultaat op de weegschaal.

Herken jij dit?

  • Je voelt je soms onzeker over je lichaam en je zit niet lekker in je vel.

  • Je bent snel buiten adem wanneer je met je kinderen aan het spelen bent of je hebt soms weinig energie.

  • Je hebt al diverse diëten geprobeerd, maar het lukt niet om balans te vinden.

  • Je wilt graag het goede voorbeeld zijn voor je kinderen.

En wil jij dit?

  • Je wilt geen uren in de keuken staan en niet apart koken voor jouw gezin.

  • Je verlangt naar meer energie en meer tijd voor jezelf.

  • Je wilt niet de hele dag bezig zijn met je voeding, maar wel graag afvallen.

  • Je wilt jezelf geen dingen verbieden of ontzeggen, je wilt wél af en toe een wijntje, een frietje mayo of een stukje taart.

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, kindereetcoach en bewegingsagoog. Ik ben moeder van mijn zoon Cas en dochter Bo.

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!

Gezond Genieten methode

Tijdens het programma hoef je niet meer na te denken over wat je nu weer moet of mag eten. Je krijgt van mij een persoonlijk afgestemd dagmenu in de Vytal voedingsapp. Dagelijks staan er voorbeeld menu’s voor je klaar, gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Wil je liever iets anders? In de app staan 1500+ recepten, dus er is genoeg keuze en variatie mogelijk.

Je ontvangt wekelijks een nieuwe les in je mailbox, waarmee je stap voor stap werkt aan gezonder eten, meer bewegen en vaker ontspannen. Want afvallen en lekker in je vel zitten gaat niet alleen over een dieet volgen, maar juist om het aanpassen van je hele leefstijl.

Verder krijg je toegang tot een interactieve Gezond Genieten Facebook community, waar je andere gemotiveerde vrouwen ontmoet. Hier kun je al je vragen aan mij stellen, maar ook successen en ervaringen delen. In deze besloten groep deel ik wekelijks nieuwe tips en work-out video’s.

Kortom: het programma Gezond Genieten is een compleet programma, waarmee je in 12 weken werkt aan een nieuwe én blijvende leefstijl, waar jij blij van wordt, die voor jou werkt én wat past bij jouw (gezins)leven.

Ben jij er klaar voor?

✔ Ben jij klaar met crashdiëten, maaltijdvervangers, koolhydraatarme dieetpogingen en andere jojo ervaringen?

✔ Heb je genoeg van al je excuses waarom het nu nog niet het goede moment is om te beginnen?

✔ Wil jij een gezonde balans voor jezelf creëren waarbij je lekker kunt genieten én kunt afvallen?

✔ Ben jij klaar om vol zelfvertrouwen te stralen in een gezonder en slanker lijf?

Gezond Genieten – 12 weken programma

Start vandaag, nu tijdelijk van €97.00 voor €67,00

Al tientallen moeders gingen jou voor, lees hier hun ervaringen

Ik kan het niet, ik val toch niet af en ik hou het toch niet vol, dat waren mijn twijfels vooraf. Achteraf besef ik wanneer ik geen schop onder mijn kont had gehad en Kim tijdens het programma niet mijn stok achter de deur was geweest, mijn twijfels inderdaad waren uitgekomen. Maar door het fijne 1:1 contact met Kim en doordat ik mezelf kon zijn, kon ik wanneer nodig kon ik mijn hart luchten. Ik val nu ook echt af en ik hou het vol om minder te snaaien. Ik zou de begeleiding door Kim zeker aanraden, het gaat stapsgewijs en het is goed om te moeten terugkomen. Ze geeft je een goeie impuls om door te gaan en wanneer je even niet gemotiveerd bent, kijkt ze samen met je naar wat wel goed gaat.

Anoniem

Ik vond het moeilijk om een balans te vinden in goed en lekker eten terwijl ik wel wist wat goed is en wat slecht is. Ik wilde aan mijn gezondheid werken, ook voor in de toekomst. Daarnaast wil ik mijn kinderen ook een gezonde leefwijze meegeven. Ik heb het programma als positief ervaren. Ik voel mij fitter en slanker. Ik heb mijn doel bijna bereikt maar ik draag nu al een kledingmaat minder. Ik heb geen last van honger of trek. We eten met het hele gezin gezonder en we snoepen minder met z’n allen. Kim legt geen strenge regels op maar vrijblijvende tips en adviezen waar we gelijk mee aan de slag konden gaan. Ik raad de begeleiding van Kim aan, ze is altijd bereikbaar. De begeleiding is positief voor het hele gezin en je wordt bewust van wat je eet.

Samantha

Tijdens het programma ben ik bewuster gaan eten en hierdoor ben ik een ander eetpatroon gaan gebruiken. Nu eet ik kleinere porties en gebruik ik weinig tot geen pakjes en zakjes meer om te koken. Ik wilde afvallen, maar vooral ook lekkerder in mijn vel te zitten. Het gewicht waarmee ik begon paste niet bij me. Het afvallen is gelukt en ook mijn vetpercentage is afgenomen. Ik heb mijn doel bijna bereikt. Ik vind het programma makkelijk om te volgen, er zijn veel recepten.  Kim is duidelijk, vriendelijk en recht door zee. En na een dipje zeker motiverend. Kim geeft overal een positieve draai aan. Ik zou dit programma ook aanraden voor anderen.

Sarina

Deze aanbieding is nog beperkt geldig

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)