Op weg naar zomerslank

In 30 dagen fit voor de zomer start

Afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Maak tijdens deze challenge gebruik van mijn voedingsapp en behaal met gemak jouw doel.

Voedingsapp

Je krijgt een handige app, waarin je precies kunt zien wat je kan eten om jouw doelstelling te bereiken. Daarbij wordt volledig rekening gehouden met jouw wensen en voorkeuren.

Persoonlijke coaching

Via de chat kun je altijd vragen stellen aan mij. Ik ben jouw persoonlijke stok achter de deur en motiveer jou om het allerbeste uit jezelf en uit deze challenge te halen.

Voeding, beweging & mindset

Tijdens deze challenge hoef je niet meer na te denken over wat je nu weer moet of mag eten. Je krijgt van mij een persoonlijk afgestemd dagmenu in de voedingsapp. Dagelijks staan er maaltijden voor je klaar gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt. In de app staan 1600+ recepten, dus er is genoeg keuze en variatie mogelijk!

Afvallen en lekker in je vel zitten heeft niet alleen te maken met de juiste voeding, maar ook met voldoende bewegen en regelmatig ontspannen. Ook je mindset, oftewel jouw gedachtenpatronen, zijn van invloed op een gezond en gelukkig leven. Je krijgt van mij daarom diverse work-out video’s.

Kortom: met de voorjaarschallenge is jouw kickstart om in 4 weken , gezonder, maar ook gelukkiger te worden, zonder hiervoor een streng dieet te volgen. Zo creëer jij een nieuwe balans en voel jij jezelf beter dan ooit!

Hey! Ik ben Kim, BGN-gewichtsconsulent, bewegingsagoog, kindereetcoach, slaapcoach en moeder van Cas en Bo. Ik woon samen met mijn vriend Bjorn in Sint-Annaland (gemeente Tholen)

Het is mijn missie om moeders en kinderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mijn uitgangspunt daarbij is Gezond Genieten. Gezond eten en meer bewegen kan namelijk ook op een leuke, lekkere en makkelijke manier! Zonder gedoe dus.

Ik was best fanatiek met sporten, maar vanwege heupklachten en de lichamelijke belasting op mijn werk, werd dit te zwaar. Dit was mentaal voor mij niet makkelijk en langzaam kwamen er steeds wat kilo’s bij. Toen ik me ging verdiepen in de kracht van voeding voor je energie en je gewicht én dat ging toepassen, kwam ik al snel weer terug in balans. Zonder strenge diëten, maar door het maken van de juiste voedingskeuzes en te bewegen op een manier die bij mij past.

Dat gun ik jou ook!

Wil jij meer energie, een slanker én gezonder lijf en vol zelfvertrouwen genieten met jouw gezin? Ik help je graag!

Ben jij er klaar voor?

✔ Ben jij klaar met crashdiëten, maaltijdvervangers, koolhydraatarme dieetpogingen en andere jojo ervaringen?

✔ Heb je genoeg van al je excuses waarom het nu nog niet het goede moment is om te beginnen?

✔ Wil jij een gezonde balans voor jezelf creëren waarbij je lekker kunt genieten én kunt afvallen?

✔ Ben jij klaar om vol zelfvertrouwen te stralen in een gezonder en slanker lijf?

Start vandaag met de challenge Op weg naar zomerslank

Maak gebruik van mijn tijdelijke aanbieding en investeer in jezelf!

Nu slechts 30 euro

 Doordat Kim alles goed uitlegt en de tijd voor je neemt ging ik anders kijken naar mijn eten en mijn eetpatroon. Ik kan het goed volhouden. Het voelt niet als dieet en kan echt genieten van mijn eten.

Mariet

In de voedingsapp staan ook hele lekkere recepten. Ik merk nu dat ik makkelijker zelf iets klaarmaak zonder er al te veel bij na te denken.

Suzanne

 ik ben echt bewuster gaan eten en met meer prioriteit gaan kijken naar de maaltijden. Ik ben samen met mijn zoontje gaan koken, verse producten en geen pakjes & zakjes meer. Uiteindelijk leverde dat meer rust op een geen haat/liefde verhouding meer met eten. Ik ben me nu bewust van wat ik eet.

Linda

Wil jij ook zo’n mooi resultaat? Ga dan nu aan de slag!

Veelgestelde vragen

Wanneer start de challenge?

Je kunt gelijk starten. Na het aanmelden ontvang je gelijk de intake

Is deze challenge alleen voor moeders?

Nee, ook als je geen kids hebt kun je deze challenge volgen. Je bent niet de enige.

Krijg ik persoonlijke begeleiding?

Yes, ik ben dagelijks te bereiken via de chatfunctie in de voedingsapp

Kan ik samen blijven eten met mijn gezin?
Als ik dingen niet lust of als ik allergisch ben zijn er dan vervangers?

Tijdens de intake kun jij dit aangeven en bij het maken van jouw persoonlijke voedingsschema hou ik hier rekening mee. 

Wat zijn de kosten van de challenge?

De kosten van deze challenge zijn 1 euro per dag oftewel 30 euro

Klaar voor de verandering

In deze 30 dagen challenge ga jij voor blijvende verandering en heb jij minder last van een opgeblazen gevoel en kijk je vol trots in de spiegel