Ontdek jouw pad naar vitaliteit

en stralende gezondheid!

Ben jij klaar om een positieve verandering in je leven aan te brengen? Heb je genoeg van de eindeloze cyclus van diëten en wil je eindelijk een gezonde levensstijl omarmen die bij jou past? Dan is dit jouw kans om mee te doen aan mijn 1-op-1 programma: ‘Gezond Genieten’.

🌼 Ben je klaar om weer stralend en vol energie door het leven te gaan?

🌼 Verlang je ernaar om afscheid te nemen van diëten en eindeloze lijn-pogingen?

🌼 Stel je voor hoe het voelt om vol trots naar jezelf te kijken in de spiegel.

 

Dit is geen typisch dieetprogramma. Mijn programma Gezond Genieten is een reis naar een nieuwe, positieve relatie met voeding en jezelf. Samen gaan we op zoek naar het simpele geheim achter een gezond gewicht en een stralende gezondheid.

 

voeding

Voeding

mindset

Mindset

bewegen

Beweging

Waarom zou je meedoen? 

 🍏 Individuele Aandacht: In mijn 1-op-1 traject sta jij centraal. Samen werken we aan een op maat gemaakt plan dat past bij jouw unieke behoeften en doelen.

🍉 Genieten zonder Schuldgevoel: Gezond eten kan ook heerlijk zijn. Geen strenge diëten, maar ontdekken hoe je kunt genieten van voedzame en smaakvolle maaltijden.

🥦 Levenslange Vaardigheden: Dit programma gaat niet alleen over het bereiken van een doel op de korte termijn. Je leert vaardigheden die je een leven lang kunt toepassen voor een blijvend gezond en energiek leven.

🌽 Positieve Mindset: Samen werken we aan het versterken van je mentale veerkracht en motivatie, zodat je je vol zelfvertrouwen en positiviteit voelt.

Klaar om de Eerste Stap te Zetten?

Deze unieke kans is slechts voor een beperkt aantal vrouwen beschikbaar. Als jij uit de omgeving van Sint-Annaland komt, kun je persoonlijk met mij werken. Bij mij in de praktijk of bij jou thuis. Maar ook online bied ik dezelfde toegewijde begeleiding.

Wil je niet meer wachten klik dan hier en start met mijn programma Gezond Genieten. Het is tijd om de regie over je gezondheid en welzijn terug te nemen en te stralen als nooit tevoren! Vanuit de zorgverzekering is er mogelijkheid tot vergoeding. 

Let op: Jouw gezondheid en geluk zijn het waard. Wees er snel bij, want elke maand heb ik maar een paar plaatsen beschikbaar.

Het programma Gezond Genieten bevat:

  • Uitgebreide intake
  • Voedingsanalyse
  • 5 vervolgconsulten
  • Boek Puur Gezond in 8 stappen
  • 3 maanden voedingsapp Vytal

 

Afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Ik ben bijna 8 kilo kwijt en heb bijna geen last meer van mijn maag en ik denk bewuster na over wat ik ga eten en hoe ik het klaar maak.

Het grootste probleem waar ik mee zat, is dat ik mezelf te zwaar vond. Ik wilde mijn gewicht graag naar een gezond gewicht krijgen zonder dat ik met shakes of pillen aan de slag moest om af te vallen. Ik wilde voor mijn kids gewoon met het eten bezig kunnen zijn. Door de begeleiding van Kim kreeg ik inzicht in hoe ik op een normale gezonde manier kan eten en bewegen en toch kan afvallen.

Marion

Voordat ik bij Kim begon met het programma Gezond Genieten had ik twijfels. Ik dacht dat ik het zelf wel kon. Dus het was een enorme stap om te zetten en te beginnen maar na de intake waarin Kim alles goed uitlegt ben ik gelijk begonnen met de tips. Tot nu ben ik 9 kilo afgevallen met Gezond Genieten. Ik ga nu zelf verder maar weet dat ik Kim altijd kan bereiken voor advies. De begeleiding van Kim dan ook zeker aan raden.

Mariet

Ben jij klaar voor een blijvende transformatie?