Mijn e-books

Koop nu mijn e-books vol tips, informatie en recepten en ga direct aan de slag. Klik op de afbeelding of op de knop voor meer informatie.

E-book met informatie, tips en recepten rondom het ontbijten met kids

€7,95

gezond genieten in december

E-book met tips en recepten rondom de feestdagen in december

€19,95

Mijn programma’s

Graag help ik jou (of jouw kind) naar een gezond gewicht. Niet met een streng dieet, maar door anders eten en leven. Gezond Genieten en toch afvallen!

Boeken die passen bij mijn werkwijze

Deze boeken zijn bij mij te koop en passen bij mijn visie en werkwijze. Klik op de afbeelding van het boek of op de link om meteen te bestellen.

PuurGezond Slank in 8 stappen € 21,00

Schakel soepel om naar een natuurlijk eetpatroon dat PuurGezond is. Binnen 8 weken eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het nauwelijks meer tijd kost. De effecten zul je snel merken. Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten.

Direct bestellen

PuurGezond Eet meer! € 21,00

Weg met bizarre eetregels en beperkingen! Want juist door méér te eten kun je gezond blijven, op gewicht blijven en je energiek voelen.

Direct bestellen

Puur Gezond 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht € 21,00

7 inzichten voor een blijvend goed gewicht geeft je de kennis die je nodig hebt om een blijvend gezond gewicht te bereiken en te behouden. De 3 weekmenu’s in dit boek geven je een houvast bij het volgen van een PuurGezond eetpatroon. En met de 100 PuurGezonde recepten uit dit boek gaat je dat vast lukken!

Direct bestellen

Diabetes type 2? Maak jezelf beter
€ 22,00

Zeer interessant boek over diabetes type 2 om te lezen en te gaan gebruiken. Wanneer je diabetes hebt, ga dan wel in overleg met de huisarts voordat je zelfstandig aan het stappenplan begint om tot een gezondere leefstijl te komen.

Direct bestellen

Overige interessante boeken

Via bol.com zijn natuurlijk nog veel meer leuke (kook)boeken te vinden voor moeders en kinderen. Hieronder wat tips! Klik op de afbeelding om het boek op de website te bekijken en te bestellen. Achter deze afbeeldingen gebruik ik een affiliatie link. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding krijg als jij via zo’n link een van de boeken koopt. Mocht je dat niet willen, klik dan niet op de linkjes maar zoek de boeken op via Google. 

Contact

Gewichtsconsulent Kim
Hoenderweg 8
4697BK Sint-Annaland

06-53719286
info@gewichtsconsulentkim.nl

 

KVK 65721470

Algemene voorwaarden

Gratis recepten

Download mijn gratis e-book met makkelijke, gezonde én lekkere recepten voor het hele gezin. Daarna ontvang je van mij regelmatig nieuwe tips, inspiratie en aanbiedingen in je mailbox.

Volg mij op social media