Bereiding

  • Klop 2 eieren los met 1 theelepel citroensap, 10 ml water en een snufje zout.
  • Snijd 50 gram gekookte rode biet in blokjes en hak 15 gram walnoten grof.
  • Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak het ei ongeveer 4 minuten, tot deze gestold en aan beide
    zijden mooi bruin is.
  • Verhit ondertussen een beetje olijfolie in een hapjespan en roerbak 50 gram spinazie kort. Schuif de spinazie opzij en verwarm de rode bieten omscheppend even mee.
  • Verdeel de spinazie en rode bieten in een strook net onder het midden van de omelet. Houd wat ruimte aan
    de zijkanten en aan de boven- en onderkant vrij. Verkruimel 50 gram verse 45+ geitenkaas eroverheen en bestrooi met 15 gram walnoten.
  • Rol de eiwrap vanaf de onderkant op, vouw de zijkanten dicht en rol verder tot een pakketje.
  • Snijd de eiwrap doormidden en eet smakelijk!