10 april 2024, de start van onze kinderkookclub, en het was een waar feest! 🎉 Met een groepje enthousiaste kinderen doken we de keuken in om de meest heerlijke gerechten te bereiden. Van romige aspergesoep tot een verrukkelijke quiche en een verrassend rabarberkruimeltoetje met vanillesaus; onze kleine chefs hebben zich helemaal uitgeleefd! 

Wat het extra bijzonder maakte, was het teamwork van de kinderen tijdens het koken. De sfeer was magisch en iedereen genoot volop van het culinaire avontuur.

Het was fantastisch om te zien hoe enthousiast en betrokken de kinderen waren bij het koken. Niets kan tippen aan de vreugde en trots op hun gezichten toen ze hun creaties proefden!

 

Wat is een Kinderkookclub?

Een Kinderkookclub is een geweldige manier om kinderen te betrekken bij koken en hen te laten kennismaken met verschillende smaken, texturen en kooktechnieken. Het is een plek waar kinderen onder begeleiding van een ervaren kok samen gerechten kunnen bereiden, nieuwe vaardigheden kunnen leren en vooral plezier kunnen hebben in de keuken. Tijdens een kinderkookclub leren kinderen niet alleen hoe ze gezonde en smakelijke gerechten kunnen maken, maar ontwikkelen ze ook belangrijke sociale vaardigheden zoals samenwerking en communicatie. Bovendien helpt het hen om een positieve relatie met voedsel op te bouwen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Kortom, een kinderkookclub is een plek waar kinderen niet alleen koken, maar ook leren, ontdekken en plezier maken!

 We kijken al uit naar de volgende keer dat we samen de keuken induiken om nog meer smakelijke herinneringen te creëren!

Hou ons in de gaten via onze socials Chez Vales & de Welleveate en Gewichtsconsulent Kim

Meer informatie over de volgende kinderkookclub via onderstaande knop

 

De recepten van thema lente kun je vinden via onderstaande knoppen