Omelet met spinazie en geitenkaas
door Kim | jul 24, 2020 | Recepten
- Pel 1 halve ui en snijd in halve ringen. Snijd 1 bosui in ringen.
- Verhit 1 halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de ui glazig.
- Voeg 100 gram spinazie toe en bak tot deze is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.
- Haal de spinazie en ui uit de pan en zet even apart.
- Klop 3 eieren los in een kom met wat peper en zout.
- Verhit 1 halve eetlepel olijfolie in de pan en giet hier het eimengsel in.
- Wanneer het ei aan de onderkant goed gestold is, verdeel dan het spinaziemengsel over één kant van de omelet.
- Verkruimel 45 gram 45+ verse geitenkaas over de spinazie. Als de bovenkant van de omelet begint te stollen, vouw dan de omelet dicht.
- Schep de omelet op een bord en garneer met de bosui.