Pel een rode ui en snijd een halve ui in halve ringen. Snijd een teentje knoflook fijn.
Was een halve courgette en snijd in plakjes. Was 6 cherrytomaten en snijd doormidden.
Verwarm een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de helft van de knoflook met de ui en een halve theelepel gemalen komijnzaad voor ongeveer 3 minuten.
Voeg de plakjes courgette toe en bak nog 2 minuten. Verdeel de groenten vervolgens over een (ronde) ovenschaal.
Klop 2 eieren los in een kom met een snufje peper en eventueel zout. Verkruimel 50 gram feta erboven en roer door.
Schenk het eimengsel over de groente en verdeel de cherrytomaten eroverheen.
Bak de frittata in ongeveer 25 minuten in het midden van de oven gaar. Leg de laatste 5 minuten een half naanbrood ernaast.
Meng ondertussen 50 gram magere Griekse yoghurt met de rest van de knoflook en een theelepel gedroogde peterselie. Breng op smaak met een snufje peper en zout.
Schep de frittata op een bord en serveer met het naanbrood en yoghurtdip.