Een heerlijke lunch en binnen 10 minuten klaar

Bereiding

  • Pel 1 halve ui en snijd in halve ringen. Snijd 1 bosui in ringen.
  • Verhit 1 halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de ui glazig.
  • Voeg 100 gram spinazie toe en bak tot deze is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.
  • Haal de spinazie en ui uit de pan en zet even apart.
  • Klop 3 eieren los in een kom met wat peper en zout.
  • Verhit 1 halve eetlepel olijfolie in de pan en giet hier het eimengsel in.
  • Wanneer het ei aan de onderkant goed gestold is, verdeel dan het spinaziemengsel over één kant van de omelet.
  • Verkruimel 45 gram 45+ verse geitenkaas over de spinazie. Als de bovenkant van de omelet begint te stollen, vouw dan de omelet dicht.
  • Schep de omelet op een bord en garneer met de bosui.