Rundertartaar met broccoli, wortel en ui
door Kim | sep 14, 2020 | Recepten |
- Pel een halve ui en snijd in halve ringen.
- Snij een broccoli in roosjes. Schil 150 wortels en snijd deze in grove stukken.
- Kook de wortels 6 minuten, voeg vervolgens de broccoli toe en kook nog 4 minuten.
- Verhit een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8 tot 10 minuten goudbruin en gaar.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Verhit nog een halve eetlepel olijfolie in een andere koekenpan en bak de 150 gram rundertartaar 1 minuut per kant op hoog vuur.
- Zet het vuur lager en bak nog 4 minuten. Voeg de ui toe en bak mee. Bestrooi de tartaar na het bakken met
peper en zout.
- Schep samen met de broccoli, wortel en aardappeltjes op een bord. Eet smakelijk!