Binnen 25 minuten staat dit heerlijke eten ’s avonds ook bij jou op tafel

Bereiding

  • Pel een halve ui en snijd in halve ringen.
  • Snij een broccoli in roosjes. Schil 150 wortels en snijd deze in grove stukken.
  • Kook de wortels 6 minuten, voeg vervolgens de broccoli toe en kook nog 4 minuten.
  • Verhit een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8 tot 10 minuten goudbruin en gaar.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Verhit nog een halve eetlepel olijfolie in een andere koekenpan en bak de 150 gram rundertartaar 1 minuut per kant op hoog vuur.
  • Zet het vuur lager en bak nog 4 minuten. Voeg de ui toe en bak mee. Bestrooi de tartaar na het bakken met
    peper en zout.
  • Schep samen met de broccoli, wortel en aardappeltjes op een bord. Eet smakelijk!