Het zomerse weer is weer in volle gang en voor velen begint nu ook de langverwachte zomervakantie. Maar misschien baal je als een stekker omdat je jurkjes niet meer zo lekker zitten als vorig jaar. Geen zorgen, want in deze blog deel ik mijn tips voor een heerlijke zomer waarbij je kunt genieten zonder schuldgevoel. Speciaal voor vrouwen die een gezonde leefstijl nastreven, bied ik 3 waardevolle tips waarmee jij deze zomer slank en stralend tegemoet gaat!

80% Gezond en 20% Genieten

Laat die gedachten van twijfel bij elk ijsje varen. Richt je liever op wat wel mag, dat is toch veel leuker om te doen. Onthoud dat een gezonde levensstijl draait om balans. Wees niet te streng voor jezelf; het is helemaal prima als je af en toe wat lekkers neemt. De sleutel is om te streven naar een balans van 80% gezonde keuzes en 20% genieten van de heerlijke traktaties. Zo blijft het leuk en behapbaar!

Stel een Haalbaar Doel

Maak deze vakantie gebruik van een doel dat bij jou past. Houd het simpel en realistisch. Misschien wil je jezelf uitdagen om elke dag te bewegen door te zwemmen, wandelen of een potje badminton op de camping te spelen. Of misschien wil je ervoor zorgen dat je dagelijks voldoende groenten binnenkrijgt. Een makkelijke manier om dit te bereiken, is bijvoorbeeld door wortel banaan cake te maken met extra groenten erin verwerkt. Zo kom je gemakkelijk aan de 400-500 gram groenten per dag, zelfs in de vakantie!

Geen zin om te koken?

Geen probleem! Soms heb je gewoon geen zin om te koken tijdens de vakantie, en dat is helemaal begrijpelijk. Gelukkig kun je nog steeds gezond eten met de juiste voorraad en wat creativiteit. Zorg ervoor dat je een paar gezonde maaltijden invriest, die je op dagen zonder zin in koken uit de vriezer kunt halen. Een andere snelle en gezonde optie is een volkoren wrap met kip, avocado, snoeptomaatjes en komkommer. Binnen een mum van tijd heb je een heerlijke en simpele maaltijd op tafel staan.

 

Wil je meer controle over je voeding?

Als je zelf wilt koken, maar je weet niet waar je moet beginnen of welke recepten het beste zijn voor jouw gezonde levensstijl, dan heb ik nog een extra tip voor je! Start met mijn programma “Start met Gezond Genieten,” een 4-weekse reis waarin je kennismaakt met mijn voedingsapp. Na een intake creëer ik een op maat gemaakt menu voor jou.

Bovendien krijg je toegang tot de Gezond Genieten Facebookgroep, waar je met andere gemotiveerde vrouwen vragen kunt stellen, successen kunt delen en ervaringen kunt uitwisselen. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen en fungeert de groep als een fijne stok achter de deur. In deze voedingsapp worden er tevens mindsettips en beweegvideo’s gedeeld. En dat alles voor maar 47 euro!

Ben je klaar voor een zomer vol gezonde keuzes, genieten en stralen? Vertel mij meer en begin vandaag aan jouw gezonde zomeravontuur! 🌞🍉💪