1 januari, een nieuw jaar en nieuwe voornemens. Veel vrouwen streven naar een gezondere levensstijl: afvallen, stoppen met roken, of meer bewegen. Echter, hoe behoud je deze voornemens, vooral wanneer de winter volledig aan de gang is?

 

Het belang van concrete doelen

In deze periode van vernieuwing is het streven naar gezondheid een veelvoorkomend doel. Maar hoe maak je van deze goede voornemens duurzame veranderingen? Een cruciale factor is een concrete doelstelling. Wanneer wil je die 5 kg kwijt zijn? En is je tijdspad realistisch? Verandering vereist tijd, minstens 10 weken voordat het een gewoonte wordt.
Gewichtsconsulent Kim bij molen Sint-Annaland

Winterproof Gezond Genieten

Omarm de winter en maak je gezonde levensstijl winterproof met Gezond Genieten. Het koude seizoen kan uitdagend zijn, maar met de juiste aanpak blijf je fit en energiek.

Ontdek winterse recepten

Tijdens de wintermaanden is het verleidelijk om te grijpen naar comfortfood, zoals de warme chocolademelk met slagroom. Gezond Genieten biedt winterse recepten boordevol voedingsstoffen. Probeer warme soepen, gezonde stoofschotels en voedzame smoothies die je energie geven. En natuurlijk voor de balans lukt die warme chocolademelk dan ook, klik hier voor een PuurGezond recept.

Kies winterse bewegingsvormen

Ondanks de kou is beweging nog steeds belangrijk. Kies eens voor winterse activiteiten zoals schaatsen, winterwandelingen of zelfs een sneeuwballengevecht. Maak beweging plezierig en aangepast aan het seizoen.

Focus op winterwellness

Geef extra aandacht aan zelfzorg tijdens de winter. Verwen jezelf met ontspannende warm bad, gebruik gezichtsmaskers en zorg voor voldoende slaap. Winterwellness draagt bij aan een gebalanceerde levensstijl.

Gezond Genieten ook zeker in de winter

Gezond Genieten biedt de perfecte oplossing. Via de Gezond Genieten voedingsapp stel je een persoonlijk menu samen op basis van jouw behoeften. We hebben wekelijks contact via de app en tweewekelijks tijdens een consult. Daarnaast bieden we beweeg- en mindsetmodules aan, naast PuurGezonde maand- & weekmenu’s.

Ontdek Gezond Genieten – Gratis E-book!

Wil je het programma ontdekken zonder grote verplichtingen? Vraag mijn e-book aan, boordevol snelle, makkelijke en heerlijke recepten om gezond te genieten.

Succesverhalen van anderen

Dompel jezelf onder in inspirerende verhalen van andere vrouwen die hun gezondheidsreis zijn begonnen. Lees hoe deze vrouwen hun doelen hebben bereikt met mijn programma Gezond Genieten en laat je motiveren door hun succesvolle reis naar een gezondere levensstijl.

 

Door concrete doelen, de juiste begeleiding en winterproof gezond genieten te omarmen, kun je de winter doorkomen met behoud van je gezonde levensstijl. Durf de uitdaging aan te gaan en voel je beter dan ooit! [Start Gezond Genieten]