Het duurt nog even maar voordat je het weet is de zomer al weer begonnen. We hebben al weer wat zonnig weer achter de rug maar straks begint de tijd weer om lekker aan het zwembad te zitten of aan het strand. En baal jij er elke zomer weer van dat je je niet op je gemak voelt op deze plekken. Ga dan geen crashdieet volgen net voordat je vakantie begint. Maar ga voor een levenslange oplossing. 

Ga juist nu nog aan de slag en ga stap voor stap aan de slag met het aanpassen van gewoontes. Ik help je zodat je gewoon samen met je gezin kan blijven mee eten. Je hoeft dus niet meerdere maaltijden te gaan klaar maken.  Ik geloof niet in wondermiddelen. Er zullen geen pillen, maaltijdenrepen of shakes aan te pas komen. 

Ervaring Samantha: Ik wil mijn kinderen een gezonde leefwijze meegeven. We eten en bewegen bewuster maar toch lekker. Ik heb het programma als positief ervaren. Ik voel mij fitter en slanker. Ik heb mijn doel bijna bereikt maar ik draag nu al een kledingmaat minder. Het is makkelijk om de gezonde leefwijze weer op te pakken, ook na een minder gezond moment waardoor je toch kunt genieten van een uitje zonder je schuldig te voelen. Ik heb geen last van honger of trek. Klik hier voor meer succesverhalen

 

Naast wekelijkse online inspiratie inclusief videoboodschap hebben we diverse (online) gesprekken. Tijdens deze gesprekken gaan we aan de slag met het doornemen van je huidige eet- en beweeggewoontes en hoe we hier kleine aanpassingen in kunnen aanbrengen zodat ook jij Gezond kunt blijven Genieten. In de wekelijkse online inspiratie zul je ook tips, weetjes en opdrachten ontvangen welke in de gesprekken terug zullen komen. Zoals de thema’s ontspanning, snacken, ontbijten, snel aan tafel en het maken van een eigen (week)menu. Daarnaast ontvang je via de besloten Facebookgroep Samen Gezond mindsettips, beweegvideo’s en is er om de week een Q&A.

 

  • Heb jij last van snaaimomenten?
  • Ben je vaak moe?
  • Ben je ontevreden wanneer je in de spiegel kijkt?
  • Voel je je ongemakkelijk wanneer je met je gezin naar het zwembad of het strand toe gaat?

Stop met het weggooien van geld aan snelle oplossingen en ga voor een oplossing voor de toekomst. Ik begeleid je (online) stap voor stap tijdens persoonlijke gesprekken. Klik hier voor meer informatie over Gezond Genieten.