- Kook 60 gram zilvervliesrijst volgens aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Giet 140 gram jackfruit in een vergiet. Spoel het af onder de kraan en laat het goed uitlekken. Trek de stukjes
jackfruit met 2 vorken uit elkaar.
- Pel en snipper een halve ui.
- Was een halve aubergine, een halve rode paprika en 1 tomaat en snijd in blokjes.
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en bak de ui glazig. Voeg het jackfruit toe en bak even mee.
- Voeg de in blokjes gesneden groenten toe. Schep goed om en laat even sudderen.
- Voeg 1 eetlepel rode currypasta en 90 ml kokosmelk toe, roer door en laat 15 minuten op laag vuur pruttelen met de deksel op de pan. Schep regelmatig om.
- Voeg als laatste 50 gram diepvries verse doperwten en 1 theelepel limoensap toe en laat nog 5 minuten op laag vuur pruttelen.
- Serveer de curry met de rijst, eet smakelijk!