Noedels met zalm en broccoli
door Kim | mei 2, 2020 | Recepten |
- Kook 60 gram noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af in een vergiet, spoel af met koud
water en laat goed uitlekken.
- Snijd 150 gram broccoli in roosjes en kook in 4 minuten beetgaar.
- Snijd een bosui in ringen. Was een halve spaanse rode peper, snijd doormidden, haal de zaadjes eruit en snijd in kleine stukjes. Hak 10 gram ongezouten cashewnoten grof.
- Verwarm een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak 100 gram zalm op middelhoog vuur in ongeveer 3 minuten per kant gaar. Bestrooi met peper en zout.
- Verwarm een halve eetlepel olijfolie in een wok en roerbak de broccoli en rode peper een paar minuten. Voeg 35ml teriyaki woksaus toe en verwarm 2 minuten mee.
- Voeg de noedels toe en schep goed om.
- Snijd de zalm in stukken en schep door de noedels.
- Schep de noedels op een bord en garneer met de bosui, cashewnoten en een theelepel sesamzaad.