Bereiding

  • Kook 60 gram noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af in een vergiet, spoel af met koud
    water en laat goed uitlekken.
  • Snijd 150 gram broccoli in roosjes en kook in 4 minuten beetgaar.
  • Snijd een bosui in ringen. Was een halve spaanse rode peper, snijd doormidden, haal de zaadjes eruit en snijd in kleine stukjes. Hak 10 gram ongezouten cashewnoten grof.
  • Verwarm  een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak 100 gram zalm op middelhoog vuur in ongeveer 3 minuten per kant gaar.  Bestrooi met peper en zout. 
  • Verwarm een halve eetlepel olijfolie in een wok en roerbak de broccoli en rode peper een paar minuten. Voeg 35ml teriyaki woksaus toe en verwarm 2 minuten mee.
  • Voeg de noedels toe en schep goed om. 
  • Snijd de zalm in stukken en schep door de noedels. 
  • Schep de noedels op een bord en garneer met de bosui, cashewnoten en een theelepel sesamzaad.