Kook 60 gram noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.
Snijd 150 gram broccoli in roosjes en kook in 4 minuten beetgaar.
Snijd een bosui in ringen. Was een halve spaanse rode peper, snijd doormidden, haal de zaadjes eruit en snijd in kleine stukjes. Hak 10 gram ongezouten cashewnoten grof.
Verwarm een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak 100 gram zalm op middelhoog vuur in ongeveer 3 minuten per kant gaar. Bestrooi met peper en zout.
Verwarm een halve eetlepel olijfolie in een wok en roerbak de broccoli en rode peper een paar minuten. Voeg 35ml teriyaki woksaus toe en verwarm 2 minuten mee.
Voeg de noedels toe en schep goed om.
Snijd de zalm in stukken en schep door de noedels.
Schep de noedels op een bord en garneer met de bosui, cashewnoten en een theelepel sesamzaad.