Het zomerse weer is weer volop aanwezig en vandaag begint in het van het land de zomervakantie al weer. Baal je als een stekker omdat je jurkjes niet meer zo fijn zitten als vorig jaar? In deze blog deel ik mijn tips voor een heerlijke zomer. 

Met onderstaande tips wil ik jouw graag helpen. Zodat ook jij geniet van deze zomer. Gebruik deze 3 tips en ik weet zeker dat jij deze zomer slank en stralend in gaat.

 

1. 80% Gezond 20% Genieten

Denk niet bij elk ijsje oh zou ik deze nu wel eten? Denk niet aan wat niet mag maar denk eraan wat wel mag, dat is toch veel leuker om te doen. En ja er zal heus wel eens een dag tussen zitten waarbij je balans 50% Gezond 50% Genieten is maar de dag erna pak je de draad weer op en ga je weer verder. En wie zegt er dat je met Gezond eten niet kunt Genieten?

 

2. Doel

Maak deze vakantie eens gebruik van een doel. En dit doel kan overal mee te maken hebben maar hou het doel simpel en haalbaar. Bijvoorbeeld Ik zorg dat ik elke dag beweeg, zwemmen wandelen badmintonnen op de camping alles telt mee. Of juist ik zorg naast het avondeten nog voor een moment om groenten te eten. Dit kan zijn bij het ontbijt, lunch of juist tussendoor. Zoals de wortels in deze wortel banaan cake

Zo is het ook in de vakantie haalbaar om aan de 400-500 gram groente per dag te komen. 

3. Geen probleem wanneer je niet wilt koken

Een keer geen zin om te koken tijdens de vakantie? Das zeker niet erg. Ook dan kun je ervoor zorgen dat je gezond blijft eten. Mits je een juiste voorraad in huis hebt. Zo kun je voor meerdere keren koken en een maaltijd in de vriezer plaatsen. Ook kun je een gemakkelijke maaltijd in huis hebben zoals een volkoren wrap met kip, avocado, snoeptomaatjes, komkommer. Terwijl je kip in de pan aan het bakken is beleg je de wraps met de andere ingrediënten en binnen een kwartier heb jij een heerlijke en simpele maaltijd. 

 

Wil jij meer regie over hetgeen wat je eet?

Zelf koken maar weet je niet waar je moet beginnen, welke recepten je het beste kunt gebruiken? Dan heb ik nog 1 tip voor je. Start met Gezond Genieten, mijn programma van 4 weken waarin jij kennis maakt met mijn voedingsapp. In deze voedingsapp maak ik na een persoonlijke intake een maat gemaakt menu.

Verder krijg je toegang tot de Gezond Genieten Facebookgroep, waar je samen met andere gemotiveerde moeders vragen kunt stellen, maar ook successen en ervaringen kunt delen. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen en het werkt ook als een fijne stok achter de deur. In deze groep deel ik je mijn mindsettips en deel ik elke week een beweegvideo. En dat alles voor maar 47euro