Bereiding

  • Verhit een halve eetlepel olijfolie in een koekenpan en roerbak 200 gram bloemkoolrijst in 2 minuten beetgaar.
  • Meng in een kom de bloemkoolrijst met 3 eieren, 1 theelepel gedroogde bieslook, 1 theelepel Italiaanse kruiden (zonder toegevoegd zout), een halve theelepel Ras El Hanout en een snufje peper en zout.
  • Verhit een halve eetlepel olijfolie in dezelfde koekenpan en giet hier het bloemkoolmengsel in. Laat met een
    deksel op de pan ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur stollen.
  • Draai de frittata voorzichtig om, bestrooi met 25 gram geraspte kaas en bak nog 3 minuten zonder deksel.
  • Was ondertussen 2 cherrytomaten en snijd doormidden.
  • Laat de frittata op een bord glijden en verdeel hier 20 gram rucola en cherrytomaten overheen