Bereiding

  • Kook 50 gram volkoren noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af in een vergiet of zeef, spoel met koud water en laat uitlekken.
  • Snijd 100 gram prei in kleine stukjes, spoel af in een zeef en laat uitlekken.
  • Hak 15 gram ongezouten cashewnoten grof. Was een halve rode paprika en een halve courgette en snijd beide in blokjes.
  • Klop in een kom 3 eieren los met 1 eetlepel sojasaus en een snufje peper naar smaak. Roer de cashewnoten erdoorheen.
  • Verhit een eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de prei aan.
  • Voeg de paprika en courgette toe en bak 5 minuten mee. Bestrooi met een snufje peper.
  • Voeg de noedels toe en schep alles goed door elkaar. Verdeel goed over de pan en giet het eimengsel
    eroverheen. Roer voorzichtig een beetje door elkaar.
  • Leg een deksel op de pan en bak de tortilla gaar in 10 tot 15 minuten.
  • Laat de noedeltortilla op een bord glijden en eet smakelijk!